9.24.2010

Jujur 18X


p/s :: pastikan anda 18taun ker atas  (klo ada pown sikit jerk)

sila baca perlahan-lahan...sebab...klo baca kuat-kuat smua org tau korang pelucah!!!kantoi di situ



taun :: 2008

zaman :: kolej

ketika melepak di dalam bilik...pinkY ader bertanya kan sesuatu, mengenai apa...ei kurang ingat
yang pasti ei kurang bersutuju dan secara jujur dan telus ei memberi pendapat kepada pinkY...

secara yakin dan kompiden tanpa over ei berkata 


'Dalam persahabatan, kita kena jujur!'


 #####


di satu ari yg hujan dan mula berubah cuaca…dengan tiupan angin yg agak kuat membuatkan kami agak kedinginan dan berasak di dalam satu payung yg comel dengan memuatkan 3orang


pinkY ditengah-tengah atau lebih tepat yg memegang payung ei telah diapit oleh ei ngan puRpLe…


agak menjadi tanda tanya…mengapa dua kudut yg mengapit si gendut???

ah, bole jadi mungkin untuk mengelakkan dari kami semakin leper dari tersepit ditengah-tengah…

dari tengah blok kelas kami berlari berjalan beriringan…ah, nasib pada ketika itu kelas kami sebelah-sebelah…walaupun berlainan corse…ei dan puRpLe satu kelas, jd kelas sebelah mustilah pinkY!!!



#####



setelah kami habis kelas. Hujan mula turun dengan lebatnya, seolah-oleh tak nak bagi kami balek. nasib rumah sewa pinkY dan puRpLe hanya di depan kolej sahaja(ei hanya tumpang lepak jerk). kami hanya perlu seberang jalan sahaja.



kami menunggu pinkY di hadapan kelasnya. Lagak kami seperti parent yg menunggu anaknya keluar kelas pada hari pertama sekola di darjah satu. sungguh tak sabar-sabar nak balek.



 kemudian ei mengeluarkan payung sakti dari beg yang tak berapa nak hand beg…beg ei yang kecil, namun pelbagai barang yg bole masok…antaranya payung sakti, botol mineral 500mL, purse pastilah kan,  alat tulis tuh wajib sebab ei kan pelajar yg baek, bekalan hari muka…tak kesahlah roti ker jajan ker apa, yang pasti ader dalam beg ei…



"oke da macam poket doremon dah…"


itulah ayat puRpLe kat ei bila dia tengok memacam ader…pada hal,


dia jugak yg slalu minum air ei!!!


dia jugak yg slalu soh ei kuarkan payung sakti bila ari panas dan hujan!!!


dia jugak yg akan bertanya…


"Epy, tak derk makanan ker???Aku lapar lar.”


see!!!oke, cukop pasal beg doremon ei



p/s :: tak perempuan lar kan klo tak derk macam-macam barang kan...bek jadik laki, bawak batang jerk..eh maksud ei, bawak sebatang pen jerk...tuh pown kekadang mintak kat awek sebelah



eh, buku tak derk ker???owh, yg tuh ei pegang atau masok dalam fail…tak pown..soh jerk puRpLe tuh bawakkan..gyahahhaha…

oke itu tipula kan

#####

 Lepas da tunggu pinkY keluar…

“Lambatnyer ko kuar.”

“Lect tuh bagi assignment tadi. Alamak, da hujan lar. Lebat lak tuh. Aku tak bawak payung pink kesayangan aku.”

“Tada…” ei menunjukkan payung sakti ei sambil  tersenyum dan mengangkat kedua-dua kening agar tampak comel.


“Eee..tak lawanyer.” ujar pinkY memberi komen. komen kat payung oke, bukan kat ei. jijik tau korang ni.


CAMTAEK!!!

“Eh perlu ker lelawa???Tau lar tak se-pink cam babi kan!!!"

"Mulot tak agak-agak" kata pinkY sambil tersenyum

"Eh, mencarot ker tuh???Betol la kan...babi tuh kan kaler pink" jawab ei tersenyum keji

"Tak perlu la sama kan babi ngan pink oke."

"Ko tak nak pakai payung ni sudah. Jom. Biarkan dia basah kuyup.” ajak puRpLe malas nk layan pinkY.

“Ala, lek r.Tuh pown nk emo. Wey, muat ker kita bertiga ni? ” tanya pinkY sambil mengambil payung sakti ei.

“Muatkan ajer.” kata puRpLe.


#####


Sesampai di bawah blok, kami mula berhenti seketika…walaupun hanya perlu seberang jalan tapi disebabkan hujan yg lebat ditambah pula dengan angin lucah yang bertiup kencang.


aik, asal angin lucah plak? sebab ia selalu menyelak seket-seket pendek (skrit sebenarnya) pompuan dan memperlihatkan kaler panties atau mungkin g-string berkaler merah yang terlekat dicelah-celah punggung yg tak baper nk gebu, baju kurung yg ditarik-tarik ketat oleh angin kencang agar susuk tubuh jelas kelihatan pergunungannya…dan adakalanya menyelak tudung budak skola menutupi muka lantas terdedah singlet yg dipakai berserta saiznya baju dalam nya (bra ler tuh)


see…jelas kelucahannya di situ


mujur kami tidak memakai seket pendek hatta berbaju kurung pun ketika itu…tapi kami hanya bert-shirt dan jeans…jangan banyak tanya t-shirt dan jeans pattern apa.

“Woit, pinkY!” jerit kami
pinkY terhenti…lalu menoleh.


“kejap lar…ko tak nmpak hujan lebat ni” terang puRpLe

“cepat lar. ala, balek bole mandi.” kata pinkY

“ko bole la nak mandi. Aku ni? T balek aku macam mana kalo baju basah.” tanya ei.

kami tunggu seminet dua..,kemudian baru la melintas.


tergedik-gedik kami berjalan melintas jalan dan berhimpit 3orang dalam satu payung. masing-masing ingin mengelak dari basah terkena percikan hujan yang lebat. sesekali angin bertiup kuat dan menyebabkan payung yang kami pegang seperti hendak terbang ditiup angin. 


mujurlah yg pegang pinkY. kalo ei atau puRpLe yg pegang. kompem terbang ditiup angin.seperti nya lagu “I Believe I Can Fly”

Oleh kerana angin asyik bertiup kencang, payung sakti ei beberapa kali terbalik.korang paham tak maksud terbalik tuh apa?

ini picca payung stendet


maksudnya, klo sepatotnya dia melengkung ke bawah. tapi bila angin terlalu kuat dia tarik yg melengkung ke bawah supaya ternaik, maka jadilah ianya melengkung ke atas!
Sumpah, memang lawak giler bila tengok. Da macam apa da.



inilah payung terbalek...da macam tadahan hujan da


Setibanya di kawasan parkir apartment umah meka. ei dan puRpLe berhenti diparkir yang berbumbung.namun pinkY maseh terus berjalan.



 “dah nak sampai da. Depan tuh jerk pown.” ajak pinkY yang masih memegang payung dalam hujan



manakala kami sedang berteduh bawah bumbung sambil menahan kesejukkan. mahu saja kami berpelukan tapi tak manislah kan berpelukan dikhalayak kerana ia akan terserlah ke-lesbian-nan kami.


korang tak perlu nk gedik pk yg bukan-bukan oke.

kami normal oke!


"Wey" panggil pinkY.

“Jap r. Angin kuat ni” kata ei.

“biarkan dia.” hasut puRpLe

“Tapi dia pegang payung aku. T kita nk balek macam mana?” tanya ei kepada puRpLe.

“Hey KORANG!!!” jerit pinkY

kami memandang pinkY serentak.

“wey angin tiup kuat giler kot. aku rasa cm nk terbang jerk. wey tolong aku wey.” kata pinkY beria-ria. sambil tanganya menahan payung agar ianya tak terbalek atau mungkin terbang ditiup angin.


“ah, ko jijik r. berat 80kg ader hati nak terbang ditiup angin. len r macam puRpLe ni. Kudut! sekeping jerk. Tenggelam di balek tiang” jawab ei.



“KEJIIIII dw!!! jerit pinkY


'Dalam persahabatan, kita kena jujur!' jawab ei.


"banyar ko!agak-agak r berat aku 80kg…60kg pown tak sampai kot.” terang pinkY.

“yeker? aku nampak cam 80kg jerk”. tanya ei.

“sebab ko keji!” jawab pinkY.

erk?? ei terdiam sambil kening terangkat sebelah

'Dalam persahabatan, kita kena jujur!' jawab pinkY tepek.

ei diam dan hanya tersenyum...




p/s :: tinggal moment di kala bajar 

p/sS :: tak derk la lucah mne ea...

14 comments:

hamzah ian said...

AKU STUJU

Edy G-Minor said...

nota kepala ; aku dah baca okay.

kalerfulnya persahabatan kalian.
sangat -- err -- kalerful ya.

nota leher ; baru je jd follower blog dikau. takpe kan ?

sgt tertarik dgn gubahan bahasa dikau yang ber-sempoi-sempoi-selamba-spontan-kaler-kaler-an.

nota ibujari kaki ; sory komen pnjang sgt. takpe kan ?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cis aku suka pink

Cik Yuki said...

haha kewl giler.!!
klo ad button like dh like ah.~
hahaha

eiffel said...

hamzah :: tang mner yg ko stuju nyer???

edy g-minor :: hey edy, welcom my blog..thankz sudi jengah..takper..lu nk buat esei pown ei suka.. :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o :: pink ker si pinkY(watak lam citer ni)??

cik yuki :: takderk button tp ader star

bukan penggoda said...

PERINGATAN :: Jangan Nak Gedik Meromen, Klo TAK BACA LAGI!!!

eh typo lak...*Mengomen*


gua nk menggedik juga. heee.

J. Abdullah said...

eh babi ade je yang bukan kaler pink tau.

kthxbye. hikhik.

haidi takeAfoto said...

hehe gelak bace pe awk tulih..hehe bez2..keep it up..kene folo ni..

::cdot the dot:: said...

panjang betul entry ko..malas betul aku nak baca abis!! tapi terpaksa sbb syg...

"dalam persahabatan kena jujur"..

noor afzan said...

hoohoo..
tak de lushah pun..
masih klasifikasi U ni..
haha~

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

cdot terlalu jujur,
dlm berblogging alvin pun kena jujur..

wa baca part lucah je..


nice~~~

Mario said...

ooo...payung tu besar tak?so apa jadi dgn payung tu...bole pakai lagi tak?takde loose kat mana2 ke...i mean, payung tu...

eiffel said...

bukan menggoda :: sah, ko memang gedik yg camtaek -.-"

j.abdullah a.k.a nor :: memang ader pown..sajerk jerk kasik panas

haidi takeAfoto :: hey, thankz...

cdot :: oke, lu memg jujor..thankz.. :P

noor afzan :: mb 13PG kot :P

jack alvin :: cis..lu penjujor!!!

mario :: ia hampir rabak akibat pinky men lelayang!

nurkaloi said...

YE mesti jujur
hehehe
best best best cite niee...
wonderful life...