9.21.2010

PENGUMUMAN :: TUKAR URL SEMENTARA


salam…

kawaiieiffel.blogspot.com da tenat...



edisi apdet blog lelaju…




wey, korang…ei da cuba tok buang virus tuh…antara langkah-langkah pembunuhan virus tuh…ei dah buang smua link, temasok korang nyer link ker, ads ker apa ker…SMUANYER…jangan r korang terkecik aty lak kan…sebab link blog korang da tader…




buat masa nih…ni ler url ei… camtaek-ei.blogspot.com



ei nak amek camtaek.blogspot jerk tapi klo tak silap da ader org guna ler…nk nanes jerk rasa..huhu

ah oke gak kan url camtaek-ei korang pown senang gk nk hengat..ngeh…ngeh…ngeh :P


oit..tak derk masa nk maen-maen g nih…



korang tau tak, walau pown ei da tukar url…malware tuh terus mengejar ei nyer dashboard lak!!!



walaupown kita tukar url, kita still gunakan id yg sama, emel yg sama…jadik kompem ler dashboard yg sama kannnnnnnn!!! malware tuh ikot la wey…cam ner ea????



patot ker ei terus tukar id, emel dan bermula pada asal?????????????PATOT KER????



camtaek ler malware nih!!! >.<”

4 comments:

Lya Colours said...

hahhhhhhh baru lah dapat bukak blog ko ei

PinQib said...

haa.. senang la gak.. tp nama dulu lawa g..


Latest entry di:

Manisnya!
Tahi makanan ruji

hiro said...

okies..

Lya Colours said...

http://blog-ayie.com/serangan-malware/

refer sini yunk