4.26.2011

Gambar Resume


salam…


saya tengah bizy ni.aunty saya sibuk suruh saya apply keje kat sini. mana tau.untung-untung dapat, kan.

saya sudah kehabisan gambar yg berukuran passport.ye, sudah habis. hari tu(2 tahun lepas) saya ambil gambar di the mines tanpa ada cd. hanya dapat tiga keping. satu sudah buat untuk pass card pada ketika baru masuk kerja.




dua keping lagi diperuntukan untuk lesen L dan P.

camtaek betei. pakai satu keping sudahlah kan.

jadi, saya sudah kehabisan gambar berukuran passport.
maka, untuk meng-upload gambar ke resume itu tiada. saya berasa agak malas untuk mengambil gambar lagi. aunty kata, kalau setakat mahu upload guna sahaja kamera fon. masalahnya, kamera saya ini hanya 2 mega pixel sahaja. sedangkan saya mahu guna ifon abang pown dia kata nanti gambar pecah. dia suruh saya pinjam kamera digital kawan saya.


walaupown lija kata boleh pinjam.tapi, saya berasa sedikit malas lah mahu amik gambar.entah kenapa.


saya ada beberapa gambar yg diambil tahun lepas.kalau saya letakkan gambar begini...


 a)


b)

c)

d)

e)



agak-agak kamu, mana yg sesuai untuk resume ye?


Enhanced by Zemanta

28 comments:

Simpleblanklife said...

ok, bagus. pale jebo kau..hahahahaha gambar ( e ) tu stylo ok. jgnkan dapat keje, boleh dapat penampor sekali ok waktu temuduga.

hahaha cibet klaka bengong ko...

eiffel said...

simple0life :: ala, mahu stylo sikit pown tak boleh.mencikkk!lol

Jemari MonteL said...

hahahaha cam pepaham jer maksud ko lam entri nih... perhh...shomel gak ko ek derrr.... x sangke akooo...... hahahahaha

ps: arini ako sedey, tp bace entri ko nih, wat ako ketawa bahak2... thanks derrr :)

eiffel said...

montel :: apa yg ko paham?bek citer ngan aku..

ececece...ko ckp mcm xpenah stalk aku kan..

p/s :: pehal ko sesedey ni?msg fb aku t

oranglidi said...

phewiittt!! aku cabar ko ltak gmbar yg (b) tu. hahaha

eiffel said...

orglidi :: kemain tau.soh pilih b.

maCy said...

mmg nak kena carut letak gmbr cmtu. haha

eiffel said...

macy :: ala, saya cuma mahu stylo saja.itu pown mahu maki.ini yg sy sentap ni.lol

MiSzy DiaN said...

letak yg B.. hehee

si kosong said...

aku pilih e

marina anakcikbob said...

abang ko bukan kata pixelnya pecah.. tapi dia kata ipon dia yg pecah sebab amek gamba ko.. wahahhaa.. err.. kemsalah ye..

eiffel said...

miszy :: kemain tau nk togeder2 dgn orglidi


si 0 :: lai2 meh order.

marina :: eh, mencik lah ko!

kemsalah tu jadah?

Fufu Pikaboo ^^, said...

Sure dpt kerja mia law cmtu !

eiffel said...

fufu :: tetau jerk tau!hikhikhik

DuniakuAbstrak said...

gambar yang last tu rasa nak baling dengan telur je

Jemari MonteL said...

fesbok poblem der... ako nak bukak x bleh... camtaek lol... dah ler tenet nih macam gampang arini *opsss..tercarot laks ai*

ym ako ler... add ako : jemari_montel@yahoo.com

Raihana Izzati said...

I want cleavage sekian-

Raihana Izzati said...

sayang kau.

diana said...

yang last sekali tu paling sesuai:p

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

eh, gmbr posing pelik2 ni mana boleh letak dlm resume..gmbr saiz pasport tgk depan jer yg boleh....

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

HEROICzero said...

baik. anda adalah wakil ke pencarian gadis bertudung.

tahniah.

eiffel said...

ayul :: heh.kemain tau nk baling2 telo.

montel :: -.-" tuh pown ko nk emo?sory, ym aku camtaek xley bukak.huhuhu


raihana zaty :: oke.t i emel kt u oke.sayang u juga.hikhikhik


diana :: kemain tau ahkak ni xP

eiffel said...

blade edge :: ala, gmbar pndang depan xstylo la.


heroic0 :: pandai betei.tahulah awak pown peserta lelaki sweet.kemain tau!

haLyZaQiut said...

hahaha...sengal alpi....i vote for C...gmbr mcm ala2..."lu lama hidup ka x bg wa kerja cni ha..??"
canteeekkk.....kah3...

bujal X said...

eiffel comel lah~hihi~~

Lucifer said...

comel tol. lebih comel dari header hamster.

eszol raar said...

camtaek!

Lucifer said...

serius comel, berkali2 aku datang sini menikmati pemandangan.



hue hue hue.