4.07.2011

Saya Kena Ban, Lalu Saya Sentap. Nak Perasan Sikit Pown Tak Boleh!


salam…

PER :: disebabkan ini adalah blog camtaek, jadi haruslah post kan entry yg berbentuk camtaek..bukan gambar taek semata!

oleh kerana saya telah di ban, maka saya berasa sentap…apa, ingat budak skola je tahu sentap-sentap ni??? saya pun tahu, jugak!


saya hanya post sesuatu di wall mereka yang berbunyi…





kemudian saya mahulah mencuba uploadkan picca saya yang panas [baca : hot] tu



inilah picca yg saya nak upload...panas, kan!


tapi, berkali-kali saya cuba, tak boleh..mengapa????saya belum buat dosa, lagi ni!baru nak buat...


kemudian saya tak puas hati, saya cubalah menconteng dinding saya pula dengan meng-tag mereka.







terus kena ban!






hey, saya Cuma perasan sikit je!tak boleh ker?????
dosa ke saya perasan saya ni panas???
dosa ke????


oh…yang awak semua perasan banyak, boleh!

awak ingat awak je tahu sentap, lalu ban saya????saya pown tahu, oke!lol~


camtaek, betei!



p/s :: don be so serius...nak sentap-sentap pegi join Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung.

16 comments:

.::WaNiE::. said...

bukan main dorang main hadith dalam tu kan

kelasssss

eiffel said...

wanie :: kahkahkah!!!tuh lar pasal...maklumlah, kt skola kn ada bajar pendidikan islam...lol~

Raihana Izzati said...

cis.tgk tajuk pun aku dh sentap.

aku post ni je tros kna banned.

"ni page cari jodoh ea?
raihanaizzati/13/sarawak/comel
No telefon boleh dirunding.INBOX ME"

tros kna banned.
xkool btol

eiffel said...

raihana :: aku xtau cmne 22k likes, yg lain bole xkne ban????kahkahkahkah

AyuE SurihanyOt said...

takot sgt aku menang..tahu la muka aku macam lisa surihani pon...sentap betol..

eiffel said...

ko ingt ko sorg je sentap???
abis, aku xsentap?

baru ingt bercita-cita mahu menjadi gadis bertudung pilihan terbaik sepnjg 2011!

marina anakcikbob said...

aku kalo masuk jadi gadis berbontot mantap hot lagi bernasik lemak rm5 sebelah.. naya je.

nurkaloi said...

hahahahahaha

ape laa ei niee
dah twu tu tak yah la sbuk nak join ngehehehe

one way~ said...

wawawa..memang camteak ar cara lu...kna sentap admin `contest ntah ape2 tu'..

Dearie Pearls said...

kahkah...
tersentap terus...

diana said...

wakakakak..
nak jugak dia sibuk2
he..:p

MATAHARI said...

aku nak masuk, diorang xkasik.

HEROICzero said...

yeyy yeyyy padan mukaaaa! kah kah kah~

HEROICzero said...

tapi kalau aku tau awal2, xde la aku attack sekali bagi jek. pelan2 sikit2 sinis2. ahh menyesal. dasar diktator, dah ban, xnak un-banned balik. dengki. puii!

mencik!

nota, penulis komen kini sekadar menjadi alumni. =(

haLyZaQiut said...

hahahhaha....boleh menang lawak paling dikasihani sepanjang zaman....kah3...

Jemari MonteL said...

yg like sampai 22k lebih tuh sume jenis KOYA CUN lewwtewwwww........ huahuahua