4.04.2011

Pencarian Pencapap Sejati


salam…


PER :: Entry ini mungkin sedikit keras atau untuk mereka yg berhati jijik. Yang rasa murni, tak yah lah usha. Dosa, wey!lol~


berkat mai kongsi link-link dan juga entry mofasad di sarkasis
ei terasa sakit perut tengok link tersebut. benda yg baik, haruslah dikongsi, ye dak. barulah sharing is caring!LoL~









korang boleh usha Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung di fb. Korang bukak jerk, korang dah bole nampak macam-macam picca yg kena suka [baca : like]
bila ei usha wall yg di post kan dan scroll, sakit perut tau. kekadang ei rasa kesian, simpati giler wey. 

dengan keji-nya ei bertanya

“Dorang ni, kat rumah tak ada cermin ker?” T.T


atau mungkinlah kot, mereka berasa mereka sangat suwet ker, atau mereka ini memang mempunyai rasa [baca : taste] yg sebegitu T.T


tapi bila difikirkan balek, dorang yg rela mencapap atau mereka yg rela di lacur-kan!
jadi, mari kita realisasikan mereka dalam Mencapap!lol~






suwet betei, tergoda ei tau!







tak baik tau, korang gelak, mereka sangat suwit lar 






ala kalau macam ni, kalah lah Jang Geun Suk ei








 owh tidak!!!!**kekonon fanatik!lol 




mari kita tengok colan-colan perempuan plak






 oh em ji!ini orang betei ke? dan last kopek, 




colan paling horror skali! 


 korang agak-agak saper yg menang ea?colan perempuan memang terbaik. nak-nak yg last skali tuh, kalau tak vote, ei rasa cm seram semacam jerk!LoL




camtaek  suwit, bukan!
Enhanced by Zemanta

28 comments:

K2r~90 said...

gmbo no 2 tuh amek dr vedeo y nayayi lagu justin bieber asenye orng y letak kot

K2r~90 said...

yup cam doh sket page tuh hehe lupe nk selit td

Raihana Izzati said...

mana gambar I?

*benci

eiffel said...

k2r :: yeker?hoohoho...kira mgsa keadaan lar ni?lol~

raihana :: eh, ada ker?t i carikan ea...lol~

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

gmbr first tuh semangat kemain lagi xD LOL

eiffel said...

kahkahkah!!!tuh ler pasal!kacak habis lettew!lol~

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

bagi dia dah cukup kacak macam brad pitt dah tuu xD

eiffel said...

giler kentang wey!ko jgn wt main, sesilap brat pitt pown kalah tuh!lol~

farah said...

HAHAHAHAHA! penat aku gelak tengok calon-calon yg ado. ko jgn dalam diam-diam masuk pulak contest tu beb! haha

eiffel said...

farah :: eh, mne bole.muka aku xckup cun nk masok.dendorg jerk yg layak!lol~

ENCIK TIKUS said...

gambar pes tue.. cemane lah dia hidup..

eiffel said...

en tikus :: xbaik tau.dia tuh giler kacak!lol~

MOFASAD said...

tudung ungu tu!


hahahaha!

comel!

eiffel said...

fared :: gwa tahu, lu suka, bukan!lol~

Whoopz said...

nak join jugak la..

diana said...

opocottttt!!!!
terkejut tengok gambo
adik bulat tu..

macam rupa apa lagi dah..!

marina anakcikbob said...

baiklah, mereka berani, aku x.

Lucifer said...

terbaikk!!!!!



hue hue hue

*gulinggulinggelak*

eiffel said...

whoopz :: oke.t gwa like lapan belas kali ea..lol~

diana :: nape2?**purak2 tanya

marina :: apa yg penting, yakin itu!lol~

lucy :: kuikuikui***bukan gelak guling2 ker?

haLyZaQiut said...

terus kita seacrh ada ke x group ni dalam fb...nk try r hntr 1 gmbr...koh3...

eiffel said...

lija :: nape mahu susah2?kan kte dah bagi link!da join, sila roger oke.nti kte like byk2!lol

LUNA said...

camtaek! kuekuekue

farahmohdsaleh said...

HAHAHA . camtaek jek . sumpah lawak .

HEROICzero said...

oo mak aihhh. sekor2 dah macam alien sesat.

ya, perbodohkan diri kamu semua, untuk kurang2 jadi bahan kami gelak.

=)

AyuE SurihanyOt said...

suwiit ape tu....

Led said...

pecah pewot aku gelak baca blog ko...:)

Jemari MonteL said...

okeh.. sume cun dan encem.... [muntah ijauuuuuuu]

crayon said...

nohorom!! ikut dan hang ja buh muka orang.. hahahaha.. satgi kena flag blog hang weh... dulu aku kena dah