4.12.2011

UNdiLah Saya Sebagai ADUN Sarawak!


salam…

kahkahkah…dimulakan dengan ketawa…**malu sebenarnya, sudahlah tajuk camtaek!lol

oke-oke, minggu lepas…ei kan ada buat cerpen, last minute baru nak siapkan…
lepas tuh, sibuk lar tanya pendapat member, mana yg sesuai utk dijadikan cover page…
memandangkan ym camtaek, tak boleh online, ei pown cecuri online guna fb…

nama opiz-matte ei ni dekat-dekat sama ngan nama member kolej,
ei pown kemain lar tanya mana yg sesuai…padahal, selama ni, ei memang tak pernah pown komen pape kat wall dia...nk tegur pown memang tak pernah lar!boleh plak tetiba ei mesej dia, sib baik dia layankan jerk!


baru pagi ni, bila ei nk mesej member opiz guna chating fb, ei baca betul-betul namanya…belek profil dia, dan smua history mesej

baru ei pasan, lar…tersalah orang rupanya…patut lar caranya dia komen lain sikit…
nasib baik perempuan…eh, nasib baik kita kenal!kalau tak, lagi malu tak-hengat!


camtaek betei!lol

 p/s :: maaf ari tuh, dorang tak publish lagi cerpen tuh…jadi sesiapa nk vote, bole usha kat sini

p/s/s :: marilah pergi mengundi!kahkahkah!!!paksa-rela!**cam best sangat, camtaek adalah!blah lar woi!!!LoL

3 comments:

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

aku dah undi. ok. ko belanjer aku cepat!

Jemari MonteL said...

yessssss....... polow... hahahahahaa

diana said...

dah boleh undi ye..?
akak nak pi undi lah..