4.08.2011

Nantikan Cerpen Saya


Salam…


**tajuk entry camtaek!!!


sorry, ei jarang bw blog korang buat masa ni.
 ei baru siapkan cerpen untuk contest Kisah Klasik Kita.

Dasar keje last minute!hehehe

Honestly, ei tak berapa gemar buat esei masa kat skola, jadi bila last minute nak anta paper, baru idea ei mencanak-canak jer keluar.

dan itu jugalah berlaku sekarang. last minute, ni baru ada feel.
dan ei gemar bercerita berdasarkan kisah benar.dan cerpen ini pown memang base on true story gak.cume ei tukar sikit-sikit. oke, ei tak nak citer panjang sangat. 

Sedikit info pasal cerpen Wariat Lelaki Sejati…**tengok tajuk pown dah poyo!






Amirul yang merupakan satu-satunya anak Pak Din akan dijodohkan dengan anak Pak Man Yok yang kononnya mempunyai iras Lisa Suriani. Selain itu, sebagai anak lelaki, dia diamanahkan untuk dipertanggungjawabkan menjaga keluarganya sekiranya Pak Din tiada lagi. Dapat ke Amirul kahwin dengan Ayu tu? Bagaimana pula dengan amanah yang diberikan? Korang tunggu je ei publishkan ea. xP 


nanti korang undilah ea..hehehe
Enhanced by Zemanta

2 comments:

marina anakcikbob said...

gilak la ko.. siap ada cover lagi tu..

maCy said...

taik pink tu cm comel pla. hehe