4.04.2011

Kecuakan!


salam


ei tak mahu-lah cerita pergi ikea, ternampak azhar sulaiman tengah minum ntah pe nama café ntah, atau ternampak ziana zain dengan family-nyer. walau pown kami meminati ziana zain dan member pula menggilai azhar sulaiman, tapi tak adalah kami nak gedik sangat mintak sign hatta berfotogedik sekali pown.


bukan apa, kekadang, ei pown takot tersilap orang. sekali bukan artis, amacam? tak ke rasa nk nyorok bawah meja! tuh yg kekadang ei pelik bila tengok citer korea. artis-artis dorang even dorang dah menyamar pown, kipas-susah-mati dorang tetap tahu itu artis kesayangan dorang. gila kentang betei-lah!


oke-oke siyes sikit.

semalam tengah makan steak kat kg pandan, tetiba member dapat kol. akak dia soh balek cepat. sebab ada pembunuhan ngeri kat flat umah dia. korang nk tahu lebih lanjut, ley baca kat hmetro ni.hish, terus kami dah tak berapa lalu nk makan.**nasib baik, steak ei tuh dah habis, hanya fries jerk.huhuhu


mana taknyer, flat tuh betul-betul kt depan skola kami. pembunuhan jadi kat depan lif. argghhh, takot wey. member ei nak balek dah cuak jerk. dia terus tak berani nak guna lif. tapi nasib baik umahnyer hanya tingkat empat, boleh lah lagi kalau nak panjat tangga, habis kalau apple ni dok umah tingkat 12, korang bayangkan kalau dia guna tangga. shani pown boleh slim, tahu!


masing-masing sudah risau, mana taknyer, sedangkan ketika kami menjamu selera tu kejadian tuh jadi, baru pukul 7 malam cam tu. ini kan plak ke-kawan ei yg keja kat bank balik kol 9-10malam. abis yg si apple kalau balik dari show sampai umah pukul 1-2pagi. tak ke cuak? itu belum lagi dorang dok citer, adegan kejar peragut kat lrt sentul sampai koridor flat umah orang. tak memasal kami ketakutakan semalam!



camtaek betei!

3 comments:

Lya Colours said...

kalau aku pon aku naik tangga je. takut.naik tangga boleh la konon jadi selim melim kan. hik hik hik

Whoopz said...

guna tangga.. Bakar kalori..
Tp kalau dah ajal kat mana2 pun mati.. Masalahnya.. Dah bersedia ke kita?

muCux said...

jenayah di mana-mana. . . .