10.12.2010

Bagi Teloq???


pagi tadi, ei g bekpez kat mapley…kami pergi bertiga…



ei pekena tosei…2keping…bersama kuah kaler putih ngan kaler oren…

(tak tahu nama kuah tersebut) pergh, memang sedap giler!!!*memang suka makan...semua pun sedap… -.-”





disebabkan kami punya abah, memang ada share dengan itu company*cakap style mamak lepas makan tosei…


kami pun masuk ke opiz semula setelah melihat jam telah melewati 10pagi. owh, kami tadi kuar pun pukul 9lebih…oke lah tu kan…tak sampai sejam…




kami berjalan kaki untuk memudahkan pernghadaman…er…sebenarnya tak derlah jauh sangat mapley ngan opiz…namun mampu membasahkan ketiak pabila matahari dah mula naik ke kepala…




sambil berjalan opiz matte sempat bergosip…





“Lepas ni aku nak bagi la teloq kat akak tuh.” kata cik dat kepada Tamara.


“Owh…bla…bla..bla.” Tamara jawab.


ei tak berapa perasan sangat apa yg Tamara kata tuh. Iyer lah, sudahlah ei jalan kat depan lepas tuh tengah menahan terik matahari lagi.



“Wey, ko kata nak bagi apa???” tanya ei kat cik dat.


“Bagi teloq.” jawab cik dat.


“Apa???” tanya ei lagi sekali.


“Bagi teloq” jawab cik dat dan Tamara serentak.


“Apa teloq???” tanya ei tak puas hati.





“Teloq apanyer???Aku kata nak bagi katalog!!!KATALOG!!!! Bila masa pulak nak bagi teloq??? Teloq sapa??? Teloq orang??? Aku bukannya ada teloq!!!Nak bagi macam mana???” cik dat sudah mula membebel. Diiringi gelak Tamara yang macam saitan.









camtaek!!! -.-"





12 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

pergh..ko pun leh tahan gak...kl blh bg pun die nk pakai ape nt???

AyuE SurihanyOt said...

haha...teloq dgn kataloq...mmg tak jauh beza..

Whoopz said...

Sayangi teloq.. Jgn suka2 bagi kat org.. :p

haLyZaQiut said...

korek tinge sana.... ;D

farah said...

alfi,biar x cantik asal x pekak!! muahahaha! sakit perut aku tahan gelak semlm weyyy

eiffel said...

xtionkamen :: ntah..ko jgn tnya aku...aku xtau...huhuhuu

ayu :: tuh ler pasal..konpius jerk aku

whoopz :: erk??

liza :: tlg korek kn...ceq xnmpk la :P

fara :: diam ah!!!aku menci statement tuh!!!dem!!!!

Catherine- said...

pekak rupenyer...xpe..cuba lagi..

Mario said...

haha...

eiffel said...

catherine :: itu bukan pekak..itu kurang dengar... :P

mario :: -.-"

Umie Nadhirah said...

kes pekak.. HAHAHAHAHAHA!

maisyara Pot! Pot! said...

ko dah bape hari tak korek telinga hah? hahaha xD

::cdot the dot:: said...

katalog laaa!! katalog!!!

apa jauh sgt ke teloqqqq tu!!