10.20.2010

Bergelut Dengan...


salam…


sory kalau ei update entry lapan belas kali sehari…bukan apa…saja nak lepas gian…esok ngan lusa ei cuti…seperti yang ei dah maklum kat entry ni, jadi kena la amik cuti untuk persediaan…



persediaan???Yup, ei akan ngadap pak cik ei lagi T.T
harap-harap jiwa ei kental untuk terima semuanya…



lepas tuh sabtu ngan ahad plak belum tentu ei boleh update sebab lam entry ni
sangat cuak oke…tapi nasib beliau dah cool kan…



“Jangan pikir sangat pasal ujian tuh. Just tenang jerk. Dan buat yang terbaik. Lulus atau tak itu nombor dua.”



okelah…ei akan cuba tenang dan ingat pesanan beliau…


dan gak semua yang dah komen dalam entry ni



Trimas Semua. Doakan ei ye. Moga dipermudahkan dan luluslah hendaknya.



Amiin…

9 comments:

kata kila said...

kita sama2doa eik ei!!

platipus said...

gud luck

::cdot the dot:: said...

aku doa ko lulus..tenang2 jek..

maCy said...

nk ckp gak. jgn pk sgt ujian tu.huhu

cool. ujian tu warna kehidupan :)

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

ujian itu penentu kau mampu ada lesen ke tak..

haLyZaQiut said...

jgn cuak sgt...relax2 je...all d best!!!

Catherine- said...

aku doakan ko lulus...jgn cuak2 ok!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

layankan aje....yg penting, konfiden
hehehe

gud luck weyh!!

Mario said...

good luck...tapi kalau tak lulus...jgn rasa down sangat sebab mmg biasa pompuan amik 2 kali...so ko ramai kawan yg gagal...hehe