10.18.2010

Cerita Sedih :: Tak Dapat Ber-FB atau Ber-Blog lagi...


salam…



hoit korang…ei ada citer yang agak sedih…lepas ni ei dah tak boleh nak blogwalking kat blog korang…ei dah tak boleh ber-fb-ian atau ber-onlie DI HUJUNG MINGGU atau TIME KAT UMAH…


sebab???



TELAH DIHARAMKAN!!!


uwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…



citer dia macam ni…seperti yg korang maklom, ei memang tak ada pc sendiri atau lappy sendiri. kalau sebelum ni kat umah ada 2 pc, tapi sekarang ada 3…pc abang ei punya lagi satu. jadi ada 3 pc semuanya…*ei tengok umah ei tuh da macam cyber café da… -.-“




aik, ada 3 pc pun still tak boleh nak ber-online?
mesti korang tanya macam ni kan.



satu pc tuh abang ei punya, so dia lah yang akan guna. lagi dua pc pak cik dan aunty ei…kedua-dua pc tuh pak cik buat main game…DIULANGIII 2 PC!!!



Yang paling ntah apa-apa dan SANGAT CAMTAEK-nyer, 2 pc tu kalau sebelah-sebelah tak apalah kan. ini kejap-kejap bangun dok pc sebelah sana, kejap-kejap dok sini…runsing kami yang tengah tengok tb ni. ei lagi ler cemburukan. tak dapat pegang pc, lepas tuh p.cik ei boleh bantai guna 2 pc sekali gus…




camtaek kan!!!



time abang ei benti jap dari guna, memang ei boleh guna, dalam sejam dua… MASALAHNYA, bila ei nak duduk jerk… pak cik ei da larang…



“Ko tak payah nak masuk apa-apa”



sbb dia cakap kalau ei online jer tak kira fb atau blog, mesti game dia LACK!!!





arghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bengangnyer!!!!!!!!



tapi ei tengok abang ei rilek jerk ngan DOTA dia...*macam kena tipu jerk kan!!!


ei ingatkan nanti dia akan block blogspot kat modem tuh, tapi sekarang ni dia macam tak bagi ei pegang pc lagi… T.T




masalahnyer…kalau ei beli pc sendiri pun sama jugak…guna modem yang sama…sama jugak kalau beli lappy sendiri pun. still curik guna wifi dia…




malam sabtu baru ni, ei curik-curik online pakai lappy aunty ei kat dalam bilik…tanpa pengetahuan p.cik ei...ei tak tahulah game dia lack ke tidak…kalau lack padan muka!!!huh, dengkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! >.<”



owh yer, ei tak boleh nak guna sangat lappy aunty ei, sebab lappy tuh dia slalu guna nk buat keje kat umah…huhuhuhu




semalam cuba online pakai iPhone abang…konon bukak fb pakai wifi…sekali asyik putus jerk line dia…manalah ei tahu wifi line asyik putus…sekali kredit abang dah kena tolak sampai tinggal baper sen…dia sangat bising tengok kedit dia…huhuhu T.T




last-last ei bosan, ei TIDOOOOOOOOO jerk!!!





p/s :: Nak mintak hantaran BB  ker lappy ker agak-agak beliau bagi tak??? :P

14 comments:

acidburn junkers said...

btul2 camtaek..sian ko..huk3

MOFASAD said...

sape nak baca entri2 merapu gua n komen lepas tu?


Grrr!

Catherine- said...

kesian kamu!

xpe..

malam2 tdo awal baek utk kecantikan wajah :) gudluck!!!!

Sasa Al-Sharif said...

pacik ko saja tk nk bagi can, orang hacker aja yg main pakai dua pc

AyuZ DeathWisH said...

MIAHAHAHA~
ALA BKN BESH PON ONLINE NI~
MEN GAME LAE BESH~
JOIN LA BRO KO MEN GAME~

eiffel said...

acid :: huhuhu T.T

mofasad :: -.-" lu kn ada rmai folower...

catherine :: -.-" camtaek!!!

sasa :: tuh ler..p.cik ei tuh men cheat..smua game pun dia men cheat -.-"

ayuz :: aku nk men dota???g mati laaa...bapak bosan wey men dota...xreti aku >.<"

elmo gemok said...

kesiannya kau.
kenapa tak beli lappy mini?
haa kau duduk study dekat terengganu kompem kau dapat free lappy mini.
so kau tak payah runsing lagi.
ekeke.

Umie Nadhirah said...

Main game woo.. join la dia main DOTA.Level-up banyak2.
kasi dia jealous plak.

maCy said...

hik3. sabau na

Whoopz said...

Kejam.. Sian ko ei.. Meh gwa ajar curi line.. 0nline gne tep0n.. X yah sibuk2 ngan wifi lg.. :p

maisyara Pot! Pot! said...

betul2 buang tabiat ke apa pakcik ko? hahaha...

hiro said...

farmville lu ske?

eiffel said...

elmo :: sama gk kan klo ada lappy mini ker besar ker...curik wifi dia, then tenet dia still lack gk...bnda yg sama.. -.-"


umie :: umie pun tahu DOTA..ee...tolongla...ei tak minat men DOTA, giler bosan+xbesh!!!


whoopz :: curik line??ler, t bil fon tgi plak..huhuhuhu


maisyara :: p.cik aku nk up level kaw2...uhuhuhu

hiro :: farmvile p.cik aku xkasi bukak sbb ia meng-lack kn tenet... T.T

Mario said...

takpe takpe...ko bw secara senyap2... hehe