10.14.2010

Belasah Si Gila Seks


salam…



Masa kat kolej, ada sorang mamat ni satu class ngan ei. Muka bole tahan la. Antara beberapa muka yang dikategorikan boleh tahan hanya ada beberapa orang, yang lain tu semua muka stok mintak penampar. Tapi lepas da nak masuk sem dua, tinggal sorang dua jerk, yang lain quit la, tukar kolej la dsb…



Bila masuk sem dua, biasa lah ada assignment yg nak kena buat dalam group…lepas tu lect pulak dah tetapkan syarat mesti ader dua pompuan dan sorang laki…kira tak bagi kteorang hidup berpuak ler tuh…



Sekali mamat tuh tak derk grop, ei ngan puRpLe pown dalam terpaksa amek ler dia nih join kteorang. dia ader member baek, tapi disebabkan hanya sorang jerk laki yg bole join dlm satu grop, jadi dia kena la berpisah ngan member baek dia kan…(padan muka!!!)



Sejak kteorang satu grop, baru ei tau dan kenal perangai sebenarnya…muka jerk bole tahan, tapi perangai…Ya Allah!!!Tolonglah…dia ne kuat melucah wey!!!Semua benda di-porn kan!!!



Korang imagine ea, dia makan lollipop dalam kelas, lepas tu jilat lolipop wat aksi ala-ala  ‘porn'…kira stok nk isap barang sendiri lar…bodoh betul!!!


Nampak cover fon yang jenis silicon dia kata macam kondom.



Dia selalu kena belasah ngan puRpLe…bila dia cakap somtin yg menjurus ke arah lucah jerk, puRpLe amek buku yg tebal tak pun kumpul buku banyak-banyak, pastuh puRpLe pukol-pukol la mamat tuh. Bukan pukol-pukol manja tau!



Ini stok kalau kena pukul kat belakang badan, jantung korang boleh terjatuh punya…sebab ei tengok kuat giler puRpLe belasah dia…tapi puRpLe tak ada la pukul kat belakang, dia pukul kat tepi bahu…mungkin itu jer kot yang paling dekat, cepat dan senang. Tapi mamat tu macam tak tahu serik. Makin kuat lagi melucah adalah.



Satu hari, ei tegur puRpLe... supaya jangan pukul mamat tu keterlaluan…
Iyelah, cam kesianlah pulak…mamat tuh badan dia da lar kecik jerk, pendek lak tuh…ader la kot sama tinggi dengan ei…160cm…*bg ei, laki klo below 170cm tuh pendek…huhuhu



Tapi puRpLe degil, dia cakap dia selalu bengang dengan mamat tuh yg suka melucah…



Mamat tuh kami panggil ‘Gila Seks’ bukan ei ngan puRpLE ker yg panggil camtuh, rasanyer satu kelas pown panggil dia camtuh…sebab satu kelas dah tahu perangai dia…tapi dia macam tak kesah jerk.


#####



Di satu ari…kami kena duduk dalam satu grop…kami dok di dalam kelas sambil menunggu lect…mamat tuh pown rilek sambil mengeluarkan roti ari begnya…roti jagung cap gardenia…dan mempelawa puRpLe yang duduk ditengah-tengah antara kami…



Sedang mereka (puRpLe dan mamat GS) makan, tiba-tiba krim roti jagung tersebut terpancut akibat mamat tu mungkin picit roti tu kuat sangat…sehinggakan krim roti tersebut betul-betul terpancut dan jatuh di atas seluar jeans…er…macam mana nak terangkan ye…tepi peha…kira betul-betul dekat celah-celah kangkang…



erk???


masing-masing terkejut dan berpandangan.



“Wey, macam air mani!!!” jerit mamat GS sambil menyapu krim tersebut dengan jari kemudian menjilatnya.



“Eeee…bodohlah dia ni!!!” kata puRpLe.



Kawan baek mamat GS yang duduk dihadapan kami, toleh kemudian memandang kawannya. Tersenyum kemudian menggelengkan kepala.



“Maklumlah. Layan sekali dua.” terangnya mamat GS sambil ketawa pada kawan baeknya lalu jarinya menuding ke arah ei dan puRpLe.



ei dan puRpLe terkejut dan berpandangan.




Lantas kami mencapai kesemua buku dan fail. ei pukul badan mamat GS manakala puRpLe memukul kepala bertubi-tubi. Dan pukulan itu, mamat GS tahan dengan kedua-dua tangan. Sehingga mamat GS itu mengerang.




“Ya Allah!” jerit kecil mamat GS.



Sementara kawannya hanya memandang dan tersenyum lalu berkata


“Padan Muka!!!”







p/s :: Jangan Melucah Di Khalayak!!!

25 comments:

noor afzan said...

memang ngok la mamat tu.sesuai di sekeh beramai-ramai.

hiro said...

gulppp.

Catherine- said...

mmg laki tu sangap!

Mario said...

lerrr...so apa dah jadi ngan mamat tu?aku ingtkn ko nak ckp skrg ni mamat tu dah kapel ngan purple...

Umie Nadhirah said...

Tindakan yang bijak..bodohnye mamat GS tu..

arghhh. geram nye dengar...!!!
Saya add link kamu ye ^__^ entry kamu BEST!!!

Whoopz said...

Meh nak meromen.. Eh.. Mengomen! :p lu pun melucah gak ei.. Tp x serius ar.. Hahah..

eiffel said...

afzan :: kami xseqeh..kami belasah terus!!

hiro :: apsal??kecut?? :P

catherine :: hah, tau xper!!!

mario :: x..meka xpenah kapel..jz a fren

umie :: tau xper!!

p/s :: mekaceh..suka gk tgk art kamu :p

whoopz :: gwa melucah kt blog jerk..bukan kt khalayak..itu pun sikit2 jerk...ngeeeeee :P

raina said...

awat bila aku baca aku terbayang mamat itu adalah HIRO??

mungkin ketinggian (atau kependekan?) dia tu membuat aku terbayang hiro! wahahahaha!

IQBAL ZARIN said...

lawaklah entri ni... haha

tapi nak bergurau tu pade2 lah. segan pulak nak melucah kat depan pompuan. macam tak de adab.

*jalan2 kat blog awak*

Whoopz said...

Meh nak meromen.. Eh.. Mengomen! :p lu pun melucah gak ei.. Tp x serius ar.. Hahah..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

budak tu mgkin gay kot
mungkin la kan..

asl ko pkul pakai buku je
pakai hammer je la

eiffel said...

raina :: erk??apakah???

iqbal :: tuh ler xphm mamat tuh -.-"

whoopz :: klo yer pun nk komen perlu ker komen yg sama publis 2 kali???
-.-"

kamen :: nta..mgkin la kot...

maap yerk kamen, aku bukan amik cls kemahiran idop, jd xderk hammer...
hrp tlg maklong... :P

Yatre Hayati said...

hahaha...ok that is funny and gross !!! kasi hempuk sajer !!!

AyuE SurihanyOt said...

haha...bongok betol laki tu..

haidi takeAfoto said...

yg icon nk coment tu mcm kurang sopan jer..hehe sy xmencarut kt sini ek..hehe biasa sgt dah jupe laki cmtu..tp die wat perangai cmtu among laki je la..kwn2..xpnh lgi jumpe mamat selucah cmtu dikhalayak ramai...hehe kwn2 pmpuan sekelas lak..kekurangan kasih syg asenye...ei study lg kn skg....

p/s : tinggi sy 176cm ..so xtermasuk ketegori pendek la ek..sib baik...hehe

haidi takeAfoto said...

awk ade fb x..ym ke..tanye je...hehe

Un Phat Lee said...

nasib baik gua atas 170 ehe XD

J. Abdullah said...

160cm untuk lelaki adalah pendek. gua lagi tinggi. kahkah!

tapi kang yang, time gua study, geng sekepala gua lagi lucah dari classmates gua yang lelaki. classmates lelaki gua semua stok nerdy yang tak melucah di kalangan perempuan.

kami lagi lucah. lucah light light, tapi still lebih lucah dari lelaki.

err skema pulak gua rasa fac gua tu.

haLyZaQiut said...

patut alfi pukul je ngan kusi meja...kasi peringatan...hahaha...

Lya Colours said...

ee gila x senonoh
paling x suka org samakan sex2 ni dgn makanan
bangang je
ada yg samakan dgn sosej la
bongok
kan makanan tuh

Umie Nadhirah said...

Sebab saya tahu lah ^^( ape aku ngarut ni,HAHA)

tia said...

len kali bawak payong,
lagi best nak bantai mamat tuh,
kihkih~

eiffel said...

yati :: yup!!memang kne cukop2 ngan kteorg..

ayu :: tuh ler pasal!!

haidi :: x..da kje pun...thankz ur opinion..

ada..jz add kt fb kawaii eiffel

un phat :: nasib baek!!

eiffel said...

j.a :: lu bukan tgi, tp galah!!

hi galah!!!

owh, gwa lak hnya melucah dgn girls only, or kt blog :P

liza :: kusi itu berat!!huhu

lya :: tau xperk!!!giler jijik!!

umie :: jadah ni komen tetiap ari?rindu komen kt sini ker??ngeee

tia :: da bwk, tp lam beg, xterpikir lak time tuh!! :P

Asyraf Hamasaki said...

isk2 isk2 bagai bagai ~~"