10.06.2010

Korean Drama


salam…



oit korang…ei dapat rasa dah ramai gak yg dok tukar astro b-yond kannn…klo korang memang stok layan citer korea…starting 1hb oct baru-baru ni…astro ada tambah channel hd…salah satunya channel one hd  (393)…semua movie dan programme dalam ni semua stok dari korea…



ei baru jerk layan start semalam sampai hampir termuntah…pas je da abis tengok drama Chinta kat tv3…ala yg fasha sandha berlakon tu…abg ei terus tukar channel one hd…memang layan r drama korea…sampai tak beronline fb malam tadi 
(antara sebab lain, ada org dok kt pc…huhuhu)



antara drama yg semalam ei tengok





dalam citer ni banyak lagu...memang layan gak la lagu dorang tuh...




Love Story in Harvard (da pernah tayang kat 8tv masa tahun 2004/2005)






citer ni ada 105 episod...giler ramai!!!sebab slalunyer ei beli dvd drama korea smua hanya ada lingkungan dalam tak lebih 30 episod...sebab tuh channel one hd ni tayang sampai 2 episod sehari!!!




masa iklan plak ada drama yg kami nak sangat tengok adalah





macam best giler r tengok gezek dia…



abg ei plak suggest ei g beli hard disk decoder tok record mende tuh (-.-)” …katanya lg senang…tak payah susah-susah nk download…




klo korang pown cam ei 1st time baru usha channel one hd…mesti korang agak blur…drama ni tayang ari apa smua…dorang tak tunjuk hari lar Mon-Fri  macam tu…tapi dorang tunjuk nombor… akan ada box nombor 1 2 3 4 5 6 7  dan setiap nombor tuh mewakili hari…contoh klo citer tuh tayang ari isnin ngan selasa dorang bold la box nombor 1 ngan 2…





camtaek kan!!!



p/s :: oke...lepas ni…tetiap malam ei nak layan drama korea jerk…
Enhanced by Zemanta

14 comments:

nurkaloi said...

yeaahhh jom same2 layan korean drama
syokk memang syok...

hamzah ian said...

skrg gua dah anti korean drama.. sbb korea la gua tak stadi.. argh..

nurkaloi said...

camne si hamzah nak stadi
lau syok bercerite tntang gadis jer..=p

eiffel said...

nurkaloi :: hoohoho...layan..........

hamzah :: lu tgk time exam wt per???layan ler time bwu pas bis xm!!!pe la -.-"


nurkaloi lg :: sebab dia pencinta wanita...gyahahahahahhaahhaaha

nurkaloi said...

hahahaha....pencinta la konon

~aSHa~ said...

lama tak tgk tibi secara bersungguh

hiro said...

camtaek je sokong cte luar..baik sokong cte opah ke, ohporno melayu ke..baru cemerlang.

PinQib said...

mahal x astro byond? korea my girfren tu best x?



Jum Singgah yer
Latest entry di:

Anak kucing comel takda bapak
Tuorial tambah koleksi fonts
Maksud sebenar iklan raya Tv3

eiffel said...

nurkaloi :: tuh ler pasal!! :P

k.asha :: aik...yeker??

hiro :: sory gwa xlayan cte porno!!

eiffel said...

pinqib :: bukan gwa yg bayar...hakhak

yg citer tuh..lom tgk g..mlm ni rasanya ada :P

Mario said...

dulu2 aku layan jgk citer korea ni...tp lama2 aku tgk dorng ni dah mcm citer indon dah...sama je jln citer dia...hehe

.::WaNiE::. said...

garu2 kepala

hati tisu gak ko ni layan drama korea yeh

hahahahaha

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wa suka drama biru..

Un Phat Lee said...

fulamak.ni yang nak kena langgan nih.
tapi yang gumiho tu best citer die.lawak.ehe XD