10.25.2010

Bukan Untuk MakLong


salam..



oit korang…ei dah tak larat nak buat jejak qaseh ngan ini blog…




ei memang tak berpeluang pun nak update blog…entry sebelum ni pun, ei simpan kat draft…bila ada masa curik-curik online baru publish…+blogwalking seketika…



berdasarkan entry yg ini


ALHAMDULILLAH…syukur sesangat…sebab ei pun dah lulus…



macam mana cerita + pengalaman ei…memang ada yang camtaek…
nanti-nantilah ei story-mory…agak busy sikit…


p/s :: kalau korang tengok tetiba template ei cam pelik skit…korang bukan tersilap tapi ei ngah renovate…eh…ngah carik idea untuk tukar template kerana dilanda kebosanan…huhuhu

14 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

nasib baik blog hang ada rupe. takde ler camtaek sgt ^^

Catherine- said...

tahniahh!!!!!!

Catherine- said...

tahniahh!!!!!!

Catherine- said...

tahniahh!!!!!!

AyuZ DeathWisH said...

aku dah emailkan picture ko

platipus said...

congrats kawan

hiro said...

haha...bersamamu selalu..

Heidi Shafiq said...

letak pic taek.. :) comel!

Linglung said...

lulus test memandu?? hahaha, gua nak gelak sikit..sikit je..kah kahkah!

apa pun, gua ucapkan tahniah..tahniah derr! semoga jadi drebar handal!

Mario said...

tahniah le tak join kelab amik 2 kali...haha

Frodo Baggins said...

header letak coli kaler merah2 pown best wooo ... hari2 wa masuk. wakakakkaka


>>___<<


coli ayu ker ...

eiffel said...

maisyara potpot :: oke..jujur abis ni..



catherine :: yela2..tp perlu ker komen 18kali?????????



ayuz :: oke..thankz der




platipus :: thankz ... :D

eiffel said...

hiro :: bersama ngan sapa??


heidi :: itu bukan camtaek da..itu memang taek...wakakakkakaa



linglung :: kejiiiiiiiiiii der...gelakkan gwa >.<"

yela2


mario :: sgt keji der!!!!!hahhahaa



frodo :: jadah gwa nk tepek picca bra gwa kt blog gwa???sengal!!! -.-"

maCy said...

nk dgr cerita.huhu