10.20.2010

Blogspot Gila Lagi


salam….


hi korang…ei ada satu entry yang ei nak publish kan…tapi tak tahu lagi bila nak publishkan…tadi saja lah nak tengok entry tuh…mana tahu nak edit ker atau nak publish…tau-tau tak boleh nak load…





argh!!!!
camtaek betul!!!



terus tak ada mood nak buat entry baru T.T


korang kena tak macam ni???

16 comments:

kata kila said...

kenaaaa kenaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

eiffel said...

kila :: camtaek kan?!!!!

acidburn junkers said...

20.10.2010 = camtaek

bukan penggoda said...

kena je. tp, aku xphm. hahahaha.

Catherine- said...

x kena pun.....nasib baik ;)

Catherine- said...

x kena pun.....nasib baik ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ha'ah.. terus takde mood nk update kn?? haha, sbr je laaa...

ChiKeDees said...

buat taek...ai pun kena gaks..tapi xpe aku pun ngah xder idea mana nak post hehe

eiffel said...

acid :: yeah...memg camtaek!!

bkn pnggoda :: aku pun xphm..tp bila xley load entry tuh terus aku phm...huhuuhu


catherine :: klo yerk pun perlu ker publish skali 2komen yg sam tuh -.-"

bukan penggoda said...

xley load ke? apesal aku bwt bley je? hahaha.

eiffel said...

fifi :: yeah.. -.-"


chikedis :: sapa yg teak tuh???? -.-"
cessss...nma gwa bukan taek laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...INI SGT KEJI!!!!

nama blog ni yg camtaek!!! -.-"

eiffel said...

bkn pggoda :: ntah lar...aku load entry aku yg dlm draft tuh memg xley wey...xtau apsal...da setahun aku tgu dia load pun xkuar gak!!!

sgt camtaek tahu!!!

bukan penggoda said...

wakakakakaka.

ok. ko kne tgu lg setahun. mgkn boleh... haha.

eiffel said...

bkn pgoda :: ini da lbh setahun aku tgu...*sila percaya T.T

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kwsan jajahan takluk seri kembangan ngn shah alam normal je..ko kwsan mana ni?

eiffel said...

kamen :: curently aku kt klana kaya..*opiz...

xley nk usha entry lam draft..huhuuhu