10.11.2010

Perut Cap Apa???


salam…


oit korang…camtaek jerk…asik tak dapat nak update blog ni…


ari jumaat ei sibok…sibok mencekik…korang imagine yer, kol 6.30pg sebelum ei kuar umah menuju ke opiz, perut ni berbunyi…bukan untuk mengeluarkan hasil, tapi untuk meminta supaya diisi…pepagi seawal kol 7++pagi, ei da sampai opiz, da bawak bekal bihun…sebesar bekas tau fu fa…selamat da bihun tuh…


pergh!!!memang sedap…


pukul 9pagi…



perut ei da mula lapar lagi…kat opiz katanya buat open house…tapi ei tak pasti start pukul berapa…dorang pun cam minachi gak…kejap kol11 kejap kol10…



ah, klo pukul 11pg, ei kata ngan opiz mate, jomlah kita pekena tosei…nak tunggu open house mau pengsan…*pada hal da cekik semangkuk bihun…ada aty mau pengsan plak!!!



pukul 9.30pg makan sekeping tosei…itu pun ei rasa nak order lagi satu…tapi dihalang oleh opiz mate…


“Jap g open house, ko cekik ler pepuas!!!” pesan member.


sampai opiz balek lam kol10pagi…


dekat pukol  11 pagi…event baru start…



walawey, siap ada gerai-gerai untuk setiap unitlah, ada temalah ,gerai tercantiklah…memacam…sebagai orang luar…ei dan member lain, tukang perabis jerk…



dr kol 11 sampai kol 1 kami mencekik tak hengat!!!



korang kira…da baper kali ei makan tuk pagi tuh jerk!!!


kol 1tengahari g giant…bukan makan, tapi beli barang skit…




da sampai opiz lam kol2ptg…ei rasa LAPA LAGIIIII!!!







camtaek!!!


5 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

aku rasa tu bukan ko yang makan tu...mesti qarin ko tu...

cube ajar qarin ko diet k

eiffel said...

kamen :: qarin tuh apa???

raina said...

x syak lagi membela hantu raya!

Whoopz said...

Byknye ko makan.. Mana letak makanan byk2 tu? Perut ke tiub neh?

maisyara Pot! Pot! said...

tu bukan makan. tapi, mentekedarah! hakhak! xD