10.07.2010

Tamara dan Corset :: 18X


salam…


memiliki badan yg seksi, gebu dan montok menjadi idaman setiap wanita…dan juga menjadi idaman gak untuk lelaki…aik???apa kes laki juga nak badan yg montok???maksudnya kat situ lelaki nak bini atau perempuan mereka berbadan seksi, gebu dan montok…bukan mereka mengimpikan badan mereka jadi sebegitu…golongan nyah lain cerita oke!



tersebutlah sorang gadis bernama Tamara (bukan nama sebenar)…sungguhpun dia bernama Tamara,


dia memang pemarah punya orang bila korang panggil dia kuat-kuat…klo korang tak percaya…
sila panggil TAMARA!!!


pasti dia akan marah!!!cuba plak korang tanya dia


“ko Tamara kan???” sambil menggelengkan kepala korang.


kompem dia akan senyum manis lantas mengangguk.


“Ye, saya Tamara.”


See, dia tamara punya!!!

dem!!!ei pun da penin dengan Tamara ni…

Tamara ni gadis genit dan tidak memilik tubuh badan yang montok tapi gebu itu mungkin adalah kot. ei syak jer, sebabnya kulit dia agak cerah. ei pun tapernah tengok Tamara berbogel!


Kompem dia Tamara kan!!!



Oke, sambung balik ceritaek ini, klo asyik cerita pasal Tamara, t korang elok-elok korang tamara jadi temara pulak.



*penin lagi!



Disebabkan Tamara ingin sangat memiliki tubuh yang montok dia telah mencuba beberapa produk bagi pembesaran dada…eh silap, buah kepada dada…




bila dah abis stok, dan bila dia sudah nampak hasil yang agak memberangsangkan, Tamara pun stop la guna produk Rahsialah. Bukan apa, dia pun risau juga. Nanti kalau besar-besar sangat taboleh pulak dia nak bawak. Al-maklum sajalah dah besar sangat. Nanti tapasal-pasal, Tamara kena mengangkut troli sebagai pembawa buah kepada dadanya itu. 



Jadi lecehlah kan, berjalan-jalan bersama troli la, jalan bawak troli tu memang standet lah kan, abis klo pergi ofis pun bawak troli!!!



Apa kes???



Lepas tu nak bawak troli masuk dalam toilet la, ah, mungkin dalam toilet boleh mintak ampun lagi, abis klo dalam kereta tu macam mana pulakkan?!Taterpusing nanti stereng kereta. Iyelah, nak berpusing macam mana kalau dah buah kepada dada te-landing atas stereng.



Ada sesapa volunteer untuk tolong membawa buah kepada dadanya yang terlebih montok itu???



Oke, nanti isi borang!



Jadi Tamara pun tanaklah keadaan ini berlaku. Kemudian Tamara lihat pula perutnya. Aiseh, perut Tamara juga telah maju kehadapan seperti ingin bersaing dan tamahu kalah dengan  buah kepada dadanya.




‘Ini taboleh jadi ni!’ bisik hati Tamara yang memang kecil. (Ah, semua benda nak besar, lebam r!)






Standert la manusia kan, tatahu erti puas dan bersyukur. Padahal perut Tamara pun bukanlah buncit sangat. Setakat ibu mengandung baru tiga bulan bersaiz seperti Tamara. Bukannya besar pun.Kalau nak ukur pun, mungkin baru beberapa millimeter.



Disebabkan Tamara ni kepingin sangat memiliki badan yang cantek seperti Rozita Bukan Anak Chef’ Wan dan bukannya badan yang camtaek!!! Akhirnya, Tamara pun menuju ke sebuah kedai yang bernama BukaRahsia.






Setibanya di situ, Tamara pun bertanya dengan amoi yang bernama Ah Moy.




“Amoi!!!” panggil Tamara.


“Wah, mana lu tahu nama saya Ah Moy hah???” tanya Ah Moy sedikit terkejut.

“Hah??? ” Tamara terkejut dan blur dengan soalan amoi itu. Lantas otaknya mula mencerna ayat cover malu.

“Wa tengok muka lu pun wa sudah tahu nama lu Ah Moy.” itu ayat bajet cover Tamara.

“Iye meh?” tanya Ah Moy.

“Yup!!!” jawab Tamara senyum bangga.


‘See the chest fruit la babe!’ kata hati Tamara mula mendada. Tamara memang begitu. Bila bangga, dia mula mendada. Bukan mendabik dada tau...


“Tapi r semua customer wa pun tahu nama wa. Wa manyak pilik.” luahan Ah Moy dengan persoalan yang tidak tercapai dek akalnya yang cetek.


Tamara hanya tersenyum. Namun dia tatekejut.


“Lu cari apa?” tiba-tiba Ah Moy bersuara.

“Wa datang sini nak cari corset lah Ah Moy.” terang Tamara.

“Corset?Sapa mau pakai?” tanya Ah Moy.

“Wa lah yang mau pakai. Abis sapa lagi?” jawab Tamara.

“HAH???Lu mau pakai corset ka?” tanya Ah Moy seakan tidak percaya lalu memandang Tamara atas bawah luar dalam. 


Maksudnya, pandangan itu tembus ke dalam t-shirt Tamara seperti Clark Kent. Mengintai lemak-lemak yang mungkin ada.



“Iyelah. Kenapa?” jawab berserta pertanyaan Tamara yang tapuas hati.




Ah Moy berjalan menuju ke kaunter, mencari sesuatu. Lalu mengeluarkan ‘measure tape’ a.k.a pita pengukur.




“Mari. Wa ukur badan lu.” panggil Ah Moy.



Tamara pun menghampiri Ah Moy untuk memudahkan penyukatan. Setelah mengukur pinggang Tamara…



“Haiiiyaaa…lu hah, kalo lu pakai saiz S pun longgar jugak maaa…” keluh Ah Moy.


“Iyeke Ah Moy?” tanya Tamara tidak berpuas hati bercampur kebimbangan.


“Apa pasal lu mau pakai itu corset?” tanya Ah Moy.


“Perut wa gemuk la Ah Moy.” keluh Tamara.


“Lu punya piggang saiz 25. Itu macam gemuk ka? Abis lu kata lu itu macam gemuk hah, abis wa apa macam??? Superb gemuk ka?” tanya Ah Moy tidak berpuas hati.



“Abis tu macam mana ni? Wa nak beli ke tak?” tanya Tamara sedih.


“Abis macam mana lagi? Lu BALIKLAH!!!”
kata Ah Moy yang sudah bersuara lantang.


Tamara terkejut dan tersentak dengan kata-kata Ah Moy yang menghalang niat sucinya itu.



“Lu tapayah beli itu corset lah. Kalo lu beli pun tada makna punya maaa. Itu hah, kalo lu pakai saiz S pun longgar punya maaa…” bebel Ah Moy sambil berlalu tamahu layan Tamara lagi.






Tamara pulang dengan perasaan yang kecewa bukan kepalang. Niat dihati ingin mengurangkan buncit yang ada barang semilimeter duamilimeter mungkin. Namun dia tidak mahu mudah mengalah. Dia yakin pasti ada corset bersaiz XS…kalau baju ada saiz XS, jadi corset pun mesti ada juga kan!!!








camtaek!!!




p/s :: Belajarlah erti bersyukur...
Enhanced by Zemanta

22 comments:

hiro said...

skan org xlayan rozita dh..

Lya Colours said...

hiro bukan kau sayang rozita ke
hahaha

kalau aku pakau corset, sumpah leh matik nk tahan napas

haLyZaQiut said...

alfi ke tamara tuu...?? ehehhe....

farah said...

ahahahaha! siot je ko ea.. sengal!

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

camtaek sgt..

diana said...

cerita lucah ke ni??
heehe...

eiffel said...

hiro :: oke aku tau ko stok layan maria ozawa jerk kn...

lya kaler :: ko ukur lu...msti ada punya

haLyZaQiut :: mustilah bukannnn...

farah :: gyahahahahaha...ngeee :P

alvin :: memang camtaek!!!

diana :: -.-" kompem xbaca...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

kesimpulannya, kl nk besarkan chest fruit, kene pastikan yg perut x ikut besar skali.kan?kan?

itu yg cuba kau smpaikan kan??

eiffel said...

hahahahahaaa..pandai ko buat kesimpulan.... :P

Mario said...

aku tak faham...tapi nak komen gak...

maCy said...

patut jual size xxs~

Heidi Shafiq said...

hahaha.. superb sengal.. :D

Whoopz said...

X ske chest fruit besar2.. X manis.. Masam! :p

AJ Nismihan said...

kalau kita tak pandai pandang nilai syukur pada apa yang kita ada, kita takkan pernah hidup dalam puas dan tenteram.

dan

hujung hayat nanti pun tak aman.

kan susah begitu?

lain kali, kena bagi tarbiah selit2dekat budak tuh, at least kita buat kita punya part.
boleh?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku tak puas betul baca n3 ni ada sambungan tak ??????

nurayunni said...

aku pun mdm mcm ko jgk..krus smpai xde body..

maisyara Pot! Pot! said...

aku tak leh bayangkan dia kecik lagi drpd size S? KEDING!!!!! hahaha xD

hamzah ian said...

gua nak kai corset jugak ah..

eiffel said...

mario :: asal ko slalu xpaham???apakah????

macy :: asl ko xckp wt size dak kecik jerk...

heidi :: sape yg superb sengal tuh??ko ker???

whopz :: aih, cam penah rasa jerk...

aj :: yeah, u get it..
thankz...ni musti kne study lg :P

brutal solo :: yeke?asl xpuas lak??
smbgn??ntah..aku pown xtau lg...tgk la t cmne :P

eiffel said...

ayuni :: hurm..tamara ni bukan aku..wlaupown bdn aku pown kudut gk..huhuhu

maisyara :: ko jgn gelak..coz bdn aku pun keding gk...huhuhu

tp xpenah try ler plak kai corset, still longgar gk kn..rasanya aku kai size s muat kot :P

hamzah :: musti bdn lu one pax kan...ngeeeee :P

J. Abdullah said...

amoi ni tak reti sales and marketing langsung lah. jual lah bra ke, panties ke. ada ke suruh balik???

eiffel said...

hahahahaaaa..asl ko sorg jerk pasan amoi sengal tuh...

kesian member gwa kne halau wey..