12.30.2010

Bila Perempuan Tengok Bola


salam…


hey korang..ari ne musti semua rasa gembira bila Mesia dah menang dan lagi mencanak-canak gembira bila PM kita umukan esok cuti!!!!


mood nak g keje pown syok jerk…semua rasa tak sabar…


btw, tahniah lor kat Skuad Harimau Malaya…Khairul Fahmi makin pemes dan sangat cool



siyes wey, setiap kali bola kat kotak penalty jerk, ei rasa cuak jerk…semua asik tertumpu kat situ jerk…sehingga kan kat kotak penalty pihak lawan nampak kosong jerk…







dan gak Safee Sali yang dapat Golden Boot…stylo la wey…


korang pasan tak, pihak lawan asik attack Safee jerk…kesian wey, berapa kali dia kena belasah…dan berapa banyak pulak pihak lawan dapat kad kuning…

lepas tuh, lagi 10minit masa tamat, dorang dah sibuk baling-baling mercun…asap-asap dah mula berkepul-kepul kat padang…betullah dorang ni…


yang sebenarnya ei hanya sempat tengok separuh masa kedua jerk malam tadi…ni gara-gara kena amik abang kat opiz lar ni…

oke, kat umah ei nih, laki memang tak tengok bola…jadi, malam tadi, yang beria-iya semangat tengok bola hanyalah ei dan aunty jerk



dan yang paling emo, haruslah aunty ei…nak-nak bila Safee cuba menjaringkan gol kedua untuk Mesia…tapi tak lolos!!!


owh, TIDAKKKK!!!


abang ei plak tak de perasaan jerk...
adaker dia cakap


“Woit, bisingla korang tengok bola!”


watederheck!!!!

jadah haper tengok bola diam jerk?!!!!

bak kata aunty ei

“Orang bisu tengok bola pown bising tahu!!!”


entah, ko ni ntah pape lah!orang semua semangat tengok bola…ko sibok dok depan pc…pastuh sibok dok komplen, bising!



camtaek!

btw kira okelah kan…Mesia menang melalui agreget…

oke, ei pown sebenarnya tak berapa nak paham sangat nak kira agreget melalui game-game lepas
biasalah, 

perempuan tengok bola kan…yang kiteorang tahu, GOLLLL!!!
 tuh jerk!

penalti ker syarat ke teknik ke hapa…korang janganlah tanya!
nama pemain pown tahu sebab tengok jersey dorang!kehkehkehkeh!!!


p/s :: Tahniah Mesia, Tahniah Skuad Harimau Malaya!


p/s/s :: Esok cuti lah wey!!!Indon jerk keje!!!kehkehkehkeh

23 comments:

nurkaloi said...

hahahah ye ye cuti
jom renang-renang di pntai sluruh malysia
ekeke

Kuwe said...

tengok bola kalau senyap senyap. baik tengok wayang. kehkeh. kena kata macam tu.

eiffel said...

@nurkaloi :: berenang?tamolah...ari cuti adalah ari berehat...lalallalaalalaaa xP

eiffel said...

@Kuwe:: hoh, kannn tuh lar...oke2..t gwa jawab cm tuh

Adeqq said...

Haha. Lawak je. Bila cuti semua excited lebey kan? HAHA.

Sangat best. Sampai serak suara ni haa. Menjerit beria betol ah!

Erk. Ada gak eh laki xtngok bola? o__O

eiffel said...

@Adeqq :: lor...musti lar ada...family gwa yg lakik SEMUA tak tengok bola!

..DaK KeCiK.. said...

hahhaaa,sama ah ngn kita..Mmg buta bab bola ni yang tahu hanya gol jer.

nurkaloi said...

amboiiii
kaloi mne bleyh bhenti renang
lau tak pengsan
mati teros
takde oxygennnnn
ughh
heee
lalalal~~~ slmt bercuti

eiffel said...

@..DaK KeCiK.. :: kehkehkeh...stendet lor pompuan...mna amek port smua tuh..yg pntg gol suda

eiffel said...

@nurkaloi :: owh, kaloi dpt bercuti...oke2..teruskan berenang smpai dpt masok tonemen sukan sea ea xP

mario said...

tak tahu takpe...janji semangat...

slmt bercuti

Lya Colours said...

kesian safee byk kali kene attack
binawe btol
dah la kacak bergaya
hikhikhik

eiffel said...

@mario :: kehkehkeh...samat cutikkkkkkk

eiffel said...

@Lya Colours :: yup, betol tuh!dorg igt ley lumpuh kan rimau lah tuh!!

seee..we stil a champion!!!!bravooo!!!!!

Catherine- said...

orang citer pasal bola aku citer pasal hantu dan tahi. boleh gitu??

~,~ best esok cuti!

tp x best sbb aku kena cuci tahi! grrrr~

eiffel said...

@Catherine- :: kehkehkeh..sbb ko tuh camtaek xP

AyuE SurihanyOt said...

pelik betoi laki tak tengok bola weh..haha

eiffel said...

@AyuE SurihanyOt :: huh!yg pelik dan cacat tuh abg aku jerk!

hiro said...

enak bangat nonton bontot fahmi? dem betei..ahha

eiffel said...

@hiro:: euwww!!!org ngah genting mana dan nk tgk montot!!!cameraman dorg jerk yg sangap!!!huh!

maiMOONyet said...

fahmi tu muka jopun. geram seh! muahahaha. *mampuih awek dia marah xD

maCy said...

yes3 xyah skrol! yeehuuu ;D

dear, ashari la best. asek dorang je. hik3

Peminat Katie Holmes said...

mana adA org tgk bola senyap2x.haha