12.06.2010

Semua Dalam Satu!


salam…



ari sabtu baru ritu...member satu skola, satu class…kawen…

wah…tak sanka wey…

dia kawen dulu dari ei…

oke…taknak citer sangat…sebab ckodok ni dah citer…




ei ada banyak lagi nak story ni…


wah, dasar gossip-girl betol…



: HADIAH :

hadiah yg kteorang bagi kan…

DAPOR GAS!!!


oke wat bagi adiah DAPOR GAS!!!

besar pown besar…pastuh smua buat muka tak larat nak angkat 
sampai LIMA orang kena angkat…


kekonon mahal ler sangat hadiah yg kteorang bagi…siap bagi kad lagik
comel tau kad ei yang pilih…






kendian di tandatangan oleh kami berlima…
ecececeeeh…




macam mintak tanda tangan suara penduduk bantahan pada kerajaan jerk kan…



: CAMTAEK :


camtaek tau minah bajet artist tuh…

ei kejutkan dia dari pukul 8.40pagi…nak soh dia siap-siap…pastuh nak carik hadiah lagi…

kekonon ei sampai dalam kol 10 lebih camtuh ler…tapi minah ni yang lambat…dah ler kuar kol 10, g amik lesen abang…pastuh tak termasuk abang ei yang sengal tuh tunjuk jalan camtaek tau…sesat-sesat bagai…


padahal cheras-sentul jerk pown!!!

pastuh nak anta kucin lagi…*nak buang kucin sebenarnya…muahahahaa


giler banyak aktiviti ei kan…

ckodok + bajet artist

ckodok, ko salahkan minah bajet artist tuh…bukan aku
aku da kat umah dia kol 10.53pagi…

eh, kol 10 gak kan tuh?!!!even 10.59.59 pown still kol 10 kannnn

ngeeeee~


pastuh tunggu minah tuh siap…kemain tau..soh tunggu lima minit..tapi…dia punya lima minit dekat setengah jam…
jam minah ni mati ker apa?

camtaek!!!


minah tuh masok jerk keta..mulala..


“Bang, sory ea lambat. Sorry sangat-sangat!!!Mesti abang ko marah py, tunggu lelama” kata member.


‘Jadah apa mintak maap ngan abang aku?!!!Aku yang DRIVE LER!!!’

camtaek!!!

“Artist sangat lah ni?!!!”gurau ei.

“Artist waklu!!!Kahkahkahakah!!!”jawab member.

“Ko camtaek kan. Kol 10 baru nak mandi!!!Aku skit punya awal buat wake-up call!!Siap klentong ko bagai konon da kol 9. Yang lagi camtaek, ko siap sound2…konon tak sempat kan!” ei sound dia lite-lite.


“Tak der, macam ni. Aku tengok jam belom kol 9. Ah, tidor jap la. Sekali hambek!!!Kol 10 baru tersedar.” jawab dia sambil tergelak cam cik pon!






: PEKAK! :



masa nak g umah ckodok plak…
disebabkan jalan kat area Bt Caves tuh dah mengalami perubahan yang ketara.


kteorang tak baper nk hengat sangat umah ckodok ni…
kawan ei pown tepon ler…tunggu lepas jejantas…sebelah tuh ada kubur


“Wey, kteorang kat sebelah kubur ni.”

“Apa dalam kubur???!!!” tanya ckodok.

Kami semua dah sakit perut gelak dah…

‘JADAH APA KAT DALAM KUBUR NK JUMPA KO!!!’




: CARI JODOH :



kepada sesiapa yang berkenan pada lima…eh, empat gadis pingitan ni…bole ler isi form untu sessi interview atau blind date…





semuanya single and masih available…



muahahahaahahaaa

*padan muka korang…nak sangat kan..meh aku mencap-up kan…ngehngehngehngeh







: OFFER :




kteorang masa kat kenduri tuh borak ler…apa cer semua…

skali member bajet artist tuh pown cakap ler…

dia ada apply jadi stewardess…dapat!!!

wah…kemain tau…member ni nak jadik stewardess…

tapi yang tak besh nyer…dia tolak, sebab dia cakap..kena g training selama setahun…

dan benda tuh ikot contract smua…

“Pergi jela!!!” ei plak semangat jawab.


“Abis, keta aku sapa nak bayar????” jawab member tuh.
pastuh dalam hati ei plak…


‘Hish, klo aku, aku pergi jerk. Apaadahal takat keta viva tuh. Klo jadik stewardess tuh mesti lagi besa kete ko bole pakai!!!’*apasal ei plak nak emo????


hm…tapi dia pown ada lagi sebab musabab nape dia tolak…
antaranya…keje sekarang pown banyak gak advantage dia dapat…





: LEPAK :


Pas anta dorang semua kat umah, singgah salah sorang member…g tukar baju, sebab si ckodok ni nak jumpa Kim Hyun Joong



tak teruja pown -.-”


mungkin sebab ei tak tengok citer Boys Over Flower tuh…
lepas dah macam-orang-bodo-dok-dalam-hujan-semata-nk tgk KHJ…
kteorang g jenjalan kat Pavi, BB dan TS…


hah, last story ei nak cakap…


makan ‘Hot N Roll’ kat TS, memang terbaik!!!



picca kat google


sumpah sedap giler wey!!!


t ei nak makan lagikkk laaaaaaa


*kedit most of picca dari ckodok

p/s :: memang cara kan bahan kat blog ni?!!! xD
Enhanced by Zemanta

10 comments:

cma..cimot..shimoro said...

hahha.. dah aku mmg dgr intan kata..kitaorg dlm kubur!!! huhu hohohoh...

Mario said...

wah,,,,pengantin ada dua...hadiah satu je ke weh...

AyuE SurihanyOt said...

nanti kenduri kawin aku ko dtg ekk..bawak hadiah grand2 sket..keh keh keh..

eiffel said...

ckodok :: camtaek!!hahahaaaa

mario :: er..da sampai situ baru tau ada 2pngantin..huhuhu

ayu :: insya'allah..dapor gas bole kan? ngeeeee xP

maiMOONyet said...

ko bila nk kawen? xD

BLADE EDGE said...

salam...

saya pulak br blk dr melaka last week, adik ipar kawin...

Catherine- said...

hadiahkan tong gas ok gak kan ;)

gas naek harga dowh~

maCy said...

mmg semua dlm satu. xtau na kumen mne. keh2

ouh2 ckodok ngn ei kmceng upenye. virtual mutual sungguh~

ARC™ said...

ok tahniah utk beliau

Whoopz said...

Lu bila nak kawen?