12.23.2010

Fenomena Picca


salam…


hey korang…ngeeeeee*mood gumbira berjumpa beliau a.k.a semalam baru berdating


aish, permulaan sudah buat muka bajet chumeyl, mata bersinar-sinar, hati pula berbunga-bunga riang dan asik tersenyum manis bagai orang gila di depan pc!
musti kolang mencik kan xP



oke, abaikan si gila yang gedix itewww…



siyesly, ei memang jarang bercerita tentang beliau dalam blog ni…
bak kata kak ryna,


“Tak semestinya, kita tak tulis tentang mereka, bermakna kita tak sayang mereka”*lebih kurang lor ayat dia, malas aih, nk carik balek entry tuh…


even tepek picca beliau sekali pown …
jadik, kekawan ei pown ada gak lah yang bertanya…

“Oit, mana satu tunang ko? Aku tak jumpa pown picca-nyer.”

kahkahkahkahkahkahkahkahkahaktuih!!!*gelak gulin-gulin sampai nak nanes dalam hati…



Memang lor carik sampai matik pown tak kan jumpa…sebab ei memang TAK PERNAH tepek pown!!!!



waakakakakakakkaaakakakakakakakakakakaakakakakakakakakakaakaka



adesssss…sakit perut ei…*sambil pegang pinggang…
*sakit perut ker sakit pinggang ni?**penin!!!



even dalam blog pown, ei tak pernah tepek…siyes wey...tak percaya?
korang g ler try korek-korek, 1st entry ker…rasanyer memang tak pernah kot…
yang ei tepek, abang ei seayah, seemak, serahim…sebinti..er..klo lakik, bin lah kan…



dalam album fb pown, picca adik 










+abg jerk kot




skalik, si ayuz ingat, abg ei tuh, bf ei… -.-”

#####


itu satu kes, sekali member-member opiz ni pown dok sibuk lor tanya picca beliau…



dorang ingat ei ni jenis simpan picca beliau kat dalam wallet yang ramai orang buat tuh gamaknya…



ei rasa, memang hampir semua perempuan buat macam tuh…



dari pinkY, puRpLe, Tamara, akak ei, aunty ei yang da tua tuh…(baru 30++ sebenarnya  xP ), dan member-member pompuan ei…semuanya stok tepek picca bf /laki masing-masing bersebelahan ngan i/c atau lesen dorang di dalam purse mereka…



ei rasa dah macam satu fenomena plak!



siyes wey!!!*dahi berkerut


p/s :: korang plak?

Enhanced by Zemanta

11 comments:

Catherine- said...

i byk boifren, tu pasal x penah simpan picca mereka2 teryayang dlm purse. ~.~

pastu emo.

eh, dlm byk2 i yayang sorg je.

tp xde jodoh.

ape jadah aku emo di sini niiiii~

eiffel said...

@Catherine-erk!!!

chill oke...insya'allah t jumpa lar yg terbaek, moga2 yer

marina anakcikbob said...

ko bukak emel yg ko guna untuk login FB..
pastu kalo de org komen ko ke apa ke kan, ko reply je la kat notificaation tu..
haaaa..kan senang..

eh, macam xde kene mengena pulak ek..

Whoopz said...

Apa kata nex entry lu taruk gambar chenta hati lu kat cni.. Ada brani?

Encik Tikus said...

aii banyak skandal youuuuu

haLyZaQiut said...

alfi, bila lagi nk tayang...??tnggu kawin ke...??kih3...

eiffel said...

@marina anakcikbob :: lor...pape pown..mekaceh la yerk

eiffel said...

@Whoopz :: bukan tak bani la der...gwa mls jerk nk show off

eiffel said...

@Encik Tikus :: apsal tetiba scandal lak ni??

eiffel said...

@haLyZaQiut :: tamo tayang skrg..xsurprise lar kan xD

maCy said...

btl. xtules xmkne xsyg. kua name asada je kt blog xmkne macy ade ati kt die. ye dak..