12.24.2010

Ceh! =.=""


salam…


hey korang…

sabtu lepas, lepas amik aunty ei yang keje macam bangla tuh…*pasal, sudahlah 2minggu lalu dia keje sabtu+ahad tanpa cuti, lepas tuh,  

pukol 6pagi mesti sampai opiz plak tuh…bak kata abang ei,

bangla pown tak keja awal macam tuh!


myahahahahahahahahaahahaaahhaahaaa

abang ei pown kena keje gak ari sabtu lepas…elok sangatlah tuh, muka dia pown dah macam bangla da xD

bukan bangla, tapi a-bang-la!!!



#####



lepas dah amek aunty ei, dan sementara menuggu abang ei abis keje,
kami meronggeng kat Tropicana city, 1st time ei masuk situ…


bila time jenjalan, tetiba ei ada ternampak satu kedai cam agak tertutop sket…
ari tuh, ei ada g BB ngan purple…ada gak kedai macam tuh, sebijik!




ada nampak lambang male+female…
masa kat BB, ei tak masuk dalam lar…stakat ei pepanjangkan leher lepas tuh, ngendap skit…baru ei tahu…



kedai tuh lar, yang ada jual barang mainan untuk orang dewasa…
*toys for adult -.-”



bila kat tropicana plak…ei pown cakap lar


“Kedai tuh toy’s for adult kan?”


“Mana?”

“Tuh!”

“Owh, jom kita masuk!” ajak aunty ei.

“Hah?!!! Nak buat apa????”

“Jomlah!!! Saje jerk! Buat bahan gelak!” kata aunty.

“Hish, tak naklah!!! Buat malu jerk!!!”

“Jomlah!!!Jom, jom, jommm!!!” paksa aunty ei sambil tersengih-sengih.



oke, time tuh ei berjalan tutop muka!

bukan tutop mata, tapi tutup mukaaa!!!


malu giler wey!



Len lar aunty ei tuh, umor dah 30++ org tak heran lah…
lagi pown dia da kawen!
lantaklah kan!!!


ini baru awal 20-an, kompom-kompom lar nampak lom kawen lagik, dah masuk kedai macam tuh…sumpah malu tak hengat!



nasib yg jaga kedai tuh Chinese, laki…dia pown buat tak endah jerk…
ei pown buat lar muka tebal…
usha lar apa barang yg ada…



#####



apa barang yang ada????

 kondom, alat vibrate

alat vibrate?

aunty terus gelak tanpa menahan skit pown -.-”



gel cam gel rambut yg brylcream (ky jelly kot), pregnancy test
*bek g farmasi jerk!



 roti kenyal bole picit-picit khas tok bila korang stress
(teori aunty ei)


*betul ker roti tuh di picit time stress???apakah????



tetiba ada jual jajan…ada shewing gum lar…jadik kedai runcit plak?


itu jerk!!!!



ingatkan adalah kamasutra ker pornografi ker haper…

hurm...tak adalah 18sx sangat kan?!!!*buat penat aku jerk tutup muka!!!


camtaek!!!!!


p/s :: aunty cakap, klo g kedai yang kat mid valley, lagik best, lagi banyak barang tok jadik bahan gelak!

 camtaek gak kan aunty ei nih  -.-”






p/s/s :: ari neh bufday adik ei...*ko nmpk cacat macam ni -.-"



3 comments:

Catherine- said...

kenape letak muke adik? ngape x letak picca sendirik?? x aciiii~ ini mengeksploitasi namanya ;p

okeh.aku pernah masuk yg d midvally tu.ko tau apa jadi,baru nak masuk,ah chai jaga pintu tanya "ada ic ka? boleh tengok?" ms tu aku umo 20.dah lepas 18thn ok...so mmg boleh la masok...ms tu aku free hair(ms tu msh pakai tudung on off)..niat nak masuk sebenarnya nk tahu itu kedai apa.owhh...ok rupa2nya jual sex toy.ingatkan ada la jual kelip rambut ke ape2 aksesori tangan kann...mmg ms tu window soping x hengat..main masukk jer sume...kah kah kah..kelakar pun ada..masuk2 jer terus muka masing2 berubah aksi.tengok2 kejap..trus blah.patut la ah chai tu tnya ic...tahpape laaaa....

hiro said...

asal adik cun?

marina anakcikbob said...

hahahahaha...kalo aku la,aku masuk dalam henbeg unty ko tu tau..wakakaka..kelaka dow..

eh, ko jangan beli ciwing gam tu..bende2 jual kat tempat camtu sebab dia mmg utk org da kawen..mcm cikgu aku cakap pasal coklat utk org dewasa..die boleh bangkit kan rasa teruja..susah woo kalo ko terbeli n termakan sekarang..makan masa da kawen xpe kot..ahahaha..