12.11.2010

Yang Lain


salam…





hey korang…ei sebenarnya kan…

ei nak buat blog yang lain…tak, bukan pindah maksud ei…

klo boleh tak siapa yang kenal…

tak perlu tahu bagaiman rupa pemilik blog itu…

cukup membaca tulisannya…

bukankah kita blogging bukan mengharapkan apa-apa?

bukan untuk jadik terkenal…

bukan kerana siapa, untuk apa atau apa-apa…

tapi hendakkan kebebasan…

kebebasan bukan pula sesuka hati untuk memaki semata…

bukan, bukan dan bukan…

blog camtaek ini walaupown tak famous,

walau pown tidak gah…walaupown hanyalah camtaek semata…

tapi…ei tetap akan menaip di sini…

blog personal yang camtaek…

jadi, mengapa nak ada blog yang lain pula?

ei ingin menulis dari kosong… dari tiada apa-apa

tak kenal siapa dan tiada siapa yg kenal dan tahu




dan sebenarnya…ada macam-macam lagi yang ingin ei taipkan…

yang ingin dikongsikan…tapi ianya seolah terhalang…

dan pasti akan wujud pelbagai persoalan…dan spekulasi




hey, dia ini siapa?

hey, kenapa begini?kenapa tidak begitu? cerita siapa ini?


ah, duduk diam-diam baca sambil memahaminya bukankah sudah cukup?
pasti akan ada yg ingin ei sampaikan…pasti…

sama ada kalian dapat atau tidak…itu yang tidak pasti sebenarnya…

walau pown ianya terkadang sangat jelas dan terang sebegini…
namun kalian tetap akan berkata begitu…

yeah, mungkin kalian punya pendapat sendiri…

jadi…kita perlu saling menghormati bukan?




berharap kalian tak menjumpainya… xP

klo korang terasa tulisan itu seperti ei...

jangan pernah bertanya…

“Hey, kamu eiffel ke?”*wah, bajet macam pemes jerk ea…nyampah!!!

2 comments:

Lya Colours said...

oit apehal
relax la
ko jgn tiba2 hilang plak nnt
aku sekeh kang

Catherine- said...

eiffel , just be urself :)

aku mmg akan baca semua tulisan yang memberangsangkan mental x kesah sape pon penulisnya...

selamat berbelog selagi bernyawa dan otak masih boleh berfungsi sempurna :)


**aku pon x suka org kenal aku sgt..x bajet nk femes punn...cuma ingin berkongsi d alam maya.