12.14.2010

Buang


salam…



korang pernah rasa macam…

tak sabar-nyer untuk menunggu hari esok?



pernah?




ei sebenarnya, tak suka menuggu dengan penuh seksited!

sebabnya…pasti akan ada spoiler…pasti ada yang menyakitkan ati…

jadi, kekadang ei tasuka terlalu banyak sangat berimaginasi…

*walaupown sebenarnya berangan itu adalah hobi ei

sebab…kenyataan dan realitinya adalah berbeza dan pahit!!!



jadi, ei nak buang hobi tuh…

terus pandang ke depan…

dan mula berfikir tentang hari esok…





p/s :: Mana nak dapat installer Sudoku untuk pc?

10 comments:

Lya Colours said...

x sabar nak tunggu tahun depan
ntah apa yg spesel nya tahun depan tuh aku pon xtau

eiffel said...

@Lya Colours :: sebab kita slalu mgharapkan susatu yg gumbira jerk

eiffel said...

Lya Colours :: sebab kita slalu mgharapkan susatu yg gumbira jerk

Dearie Pearls said...

selalu cm tu..
bila berangan lebey jek mesti ada2 jek yang memintas kegembiraan...

eksited senyap2 jek.
heeee

LadyRye said...

imaginasi tentang masa depan dan berfikir tentang masa depan tu tak sama kah???

tahun depan affan ada adik

aku tak perlu berimaginasi dah pasai tu..hahahaha!

eiffel said...

Dearie Pearls :: yup!tuh ler pasal..mencikk

huhuhu..

LadyRye :: Mustila TAK sama!!imaginasi lebih kepada bayangan atau berangan atau fantasi

berfikir plak...pemphm sndiri lar

-.-"

Catherine- said...

kalo berfantasi dgn berimaginasi tu sama kan? heh!

i kerja dgn imaginasi~ utk jadikan ia reality...bestt >__<

i pon x tahu mn nk dpt installer sudoku tu..hmm..

eiffel said...

Catherine :: yup, bg aku ianya sama...

ko punya imaginasi jnis canggih2..oke lor..


aku ni pown ngah try google..huhuuhu

kata kila said...

imaginasi dengan angan angan same tak?errrr

eiffel said...

@kata kila :: hurm..rasanya sama kot