3.23.2011

Bila Add Satu Opiz


salam…

hey korang…yg sebenarnya hari ini budak kat opiz ada makan-makan kt hotel. kemain lagik mereka. nak-nak si Nepal yg monteng kerja semalam dan kelmarin!bukan kemain semangat datang opiz hari ni!**aunty ei lettew!
asal ei kata budak kat opiz bukan kami? sebab bukan company ei yg ada makan-makan tu…company aunty ei~


ei tak heran pasal makan-makan tu..lantaklah…
yg ei nak citer ialah pasal isu meng-add fb member-member opiz…
hurm…ei tak ada masalah sebenarnya dengan member opiz ei…
macam Tamara, Lija dan yg lain-lain…
hanya sedikit perasaan yg tak best adalah ter-response member aunty yg dok add fb ei…bukanlah sebab ei bermasam muka dengan akak tu…tak ada pown…**sebenarnya ei dibawah akak tuh


Cuma yg tak best nyer…bila member-member company yg gila pergi post kat wall ei macam ni

“Woi!Ponteng keje ea?? :P ”


hah, bayangkan bila mereka**akak ittew** terbaca wall ei ni!
tak ker dah kantoi ei monteng! senyap-senyap sudahlah!buat-buat MC ker…kata anak kucin saya sakit ker~


camtaek!


p/s :: perlu ke ei remove akak ittew dr fren list ei?tapi macam kejam sangat ler plak!hurm~

p/s/s :: lagi satu yg tak best adalah tak boleh nk gossip pasal dorang!opiz dorang ramai orang lama…itu lagik tak best! semuanya serba tak kena!**ada gak buat entry lain ni!

p/s to lija a.k.a Team Leader :: sila setuju!lol~

15 comments:

farah said...

woi,sile remove akk tu sekarang. nnt susah kte nak gosip. haha.

eiffel said...

para :: tp akk itu xbersalah!lol~

farah said...

alpi,so skg ni..ko nak remove aku lah ea? xpelah alpi..camni lah kawan. sob3..

eiffel said...

para :: jgn nk kelam sgt, bole?gigit mulut tuh, baru tahu!lol~

farah said...

alpi...geget mulot? ngehngehngeh.. =P

MATAHARI said...

Kami daripada.....
Universiti Malaya (UM), Kuala Lumpur
Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Selangor
Universiti Putra Malaysia (UPM), Selangor
Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang
Universiti Teknologi Malaysia(UTM), Johor
Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pahang (dulu KUKTEM)
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Kuala Lumpur
Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah
Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Sarawak
Universiti Malaysia Sabah (UMS), Sabah
Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Perak
Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Negeri Sembilan (dulu KUIM)
Universiti Teknologi MARA (UiTM), Selangor
Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Terengganu (dulu KUSTEM)
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Johor (dulu KUiTTHO)
Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), Melaka (dulu KUTKM)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Perlis (dulu KUKUM)
Universiti Darul Iman Malaysia (UDM), Terengganu (Kini UniSZA)
Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Kelantan
Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Kuala Lumpur (dulu ATMA)

Politeknik Ungku Omar, Ipoh, Perak
Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan, Pahang
Politeknik Sultan Abdul Halim Muadzam Shah, Jitra, Kedah
Politeknik Kota Bharu, Kok Lanas, Kelantan
Politeknik Kuching, Kuching, Sarawak
Politeknik Port Dickson, Si Rusa, Negeri Sembilan
Politeknik Kota Kinabalu, Kota Kinabalu, Sabah
Politeknik Shah Alam, Shah Alam, Selangor
Politeknik Johor Bahru, Pasir Gudang, Johor
Politeknik Seberang Perai, Permatang Pauh, Pulau Pinang
Politeknik Kota, Melaka, Balai Panjang, Melaka
Politeknik Kota, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu, Terengganu

Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM)
Kolej Matrikulasi Perlis
Kolej Matrikulasi Kedah
Kolej Matrikulasi Perak
Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
Kolej Matrikulasi Melaka
Kolej Matrikulasi Johor
Kolej Matrikulasi Pahang
Kolej Matrikulasi Labuan
Kolej Matrikulasi Pulau Pinang

Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim
Sekolah Dato Abdul Razak
Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Sulaiman
Sekolah Menengah Kebangsaan Putra
Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Puan Muda Tengku Fauziah
Sekolah Menengah Kebangsaan Sanglang
Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Ahmad

TADIKA Perpaduan Kampung Alor Bakong
TADIKA Kemas Taman Pelangi
TADIKA Kemas, Kampung Attaduri
TADIKA Pelita, Taman Langkap Jaya
PUSAT ASUHAN TUNAS ISLAM(PASTI)

Majlis Pewakilan Pelajar (MPP)
Ketua Pengawas
Ketua Pengawas Pusat sumber
Ketua Kelas
Penolong Kelas
AJK Kelas
Ahli Surau Sekolah (ASS)
dan
semua Pelajar – pelajar …………………....
MENYUKAI ENTRI anda!!!!
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´

marina anakcikbob said...

giler ramai MPP suka entry ni. hahaha...

kalo aku, aku hide je akak tu. boleh la hide akak tu dari segala activiti ko tanpa meremove dia..

Whoopz said...

dem.. Gwa lupa dah nak k0men ape lepas baca k0men matahari.. Nanti kalau rajin gwa dtg k0men lg..

diana said...

kurang pandai sikit bab2 facebook ni..
sebab tu akak tak pandai bergosip..
heheh..camtaek!!!:p

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

yeah! betul ape marina cakap. hida kn aktiviti ko dari dia :)





aku kalo nk gosip ape2, hidekan aktiviti aku dari family aku :P

Catherine- said...

aku dh remove kalau aku...

ghost writer said...

nak gosip-gosip juga yang kacau nyer ek..haha

kena kawal apa-apa pun yang dihantar kat wall kita lar jawanyer.jenuh macam tuh.takde privacy lar.

haLyZaQiut said...

amboi alfi, kemain promote lagi ea...dulu kan, kita x nak approve fu*d (menantu doc)...tp lama2 sian lak..dia x bersalah...pastu bila wat status nth pape pasal opis, msti rasa "habislah dia baca"...ok, alfi nk cmne, sila pilih :

1) mmg slamber, lantak dia la nk baca segala status alfi...sukahati la,bukan fb dia.so x payah remove.. :D

2) berjaga2, dan x nak dia salah faham..so better remove jer...

mana 1 nak...???hahhahahaha...

nurkaloi said...

hahaha camtaek kannnn kannn

memg mintak jauhkan oke
bhyer takde private daa

lavender harum wangi said...

setting la kat post by me. hide kan dari ahkak-ahkak tu~ :D