3.17.2011

Entry Terbaik!


salam…

ei tak tahu nk mulakan dari mana…sebab entry ni agak serius…jadi, sila ambil serius…
eh, tak yah lah ketat sangat muka tuh kalo iye pown!lol~


ei tak kesah sangat kalau ada antara blogger yg suka bercamwhore dan pasan cantek walau pown kita tengok camtaek…

dan ei tak kesah sangat blogger yg terlalu fanatic dengan kepercayaan,pemikiran, hobi dan sebagainya

tapi apa yg ei sedikit kesah, pabila blog dah sebijik macam diary yg menceritakan tentang rahsia terbesar korang~

rahsia yg korang rasa, tak perlu semua orang tahu…


nah, entry terbaik pernah ei baca!


Sayang , happy gile kan hary ney ? HUHU ! thanks for EVERYTHING taw ! best ngajing kauu biy , HAHA ! geram je kan kau kat aku , HAHA…Tadi kita tidur pun kejap je kan ? HUHU ! takut ayah balik plak , HAHA ! mpos kitaa nanty kan ? HEHE ! suke gile bile u plok i , HAHA ! sweet dho ,kita rasa mcam kita da kahwinn je kan ? ehh bkn da khwin ke ? opss ! nikah je blom , HAHA


best tak, korang baca entry ni? -.-”

best kan!!!terbaik, kan!

lagik best kalau korang dapat kenal dan tengok muka dia tuh sapa…
owh, tuh tak best…lagik best kalau tau sape kapel dia yg beruntung tuh…
mungkin tuh tak best sangat kot…

tapi yg paling best dan terbaik bila korang boleh kenal satu keluarga dia!
yup, sangat best!
korang bole kenal kakak, adik, abang…oke, adik badik dia ramai…korang boleh pilih pakej mana~
mak ayah dia pown ada…dan mungkin korang kenal kawan-kawan dia…
boleh add fb dia…dan…kenal dengan lebih rapat, mungkin~


terbaik, kan?!#sarcasm


p/s :: mungkin the best and ever adalah…
bila dapat usha reaksi dia time dah terkantoi disebabkan entry yg terbaik ni!


p/s/s :: sebarang surat menyurat..esok lar ei layan, nk balek.
kthxbye!

28 comments:

maiMOONyet said...

memang best kalo aku dapat bace depan mata! hahahaa. bak share link :PPP

Edy G-Minor said...

O Mak Kau!!

Ini memang WOW! WOW besar ni!

Huhuhuuuu. Penemuan paling camtaek!~

M.a.r. said...

Kehkeh daring sungguh blogger tersebut

oranglidi said...

wow!! entry2 yang terbaik! bagi link laa. heheh

marina anakcikbob said...

aku lupa nak pesan jangan letak link.. seb bek ko xletak.. hoohoo..

Whoopz said...

kesian kat mak bapak dia.. X berape cerdik punya anak.. Otak taruk celah kangkang... Ceh.. Gwa kasi lima bintang.. Heheh..
*ske sgt gwa ngan rating kat bwh entry tu.. Hahaha

SyedGraphiX said...

bak linkk maii. hahaha

eiffel said...

mai :: suka ko ea...link?ko g gogel lar!

edy :: ya!sangat camtaek!lol~


mar :: mungkin juga seorang kamikaze..lol~


org lidi :: kahkahkah!kemain ko ea!g gugel la...aku copy paste jerk tuh!lol~

eiffel said...

marina :: aku xkn bg kot..biar dorg gugel snirik!

whoopz :: ala...budak skola kot!adesss -.-"

syed :: link?gugel~

HEROICzero said...

aduh ingat ada link tadi. HAHA

*jangan mengeluh kalau orang kata kau murah, kalau entri kau, semurah itu.

=)

Raihana Izzati said...

Aish.. Dah la buat dosa. bangga p cita pulak.

Tapi asal cita dia xberapa detail ea?

Xbest la. Mana up trafik macam tu.

len kali letak gambar tros. Senang. nak cari pornstuff dah xpayah google.

Buka blog dia je senang.

Aish.. cakap macam jantan sudah..=_=

eiffel said...

heroic0 :: link?gugel la...tp ayt dia suka eja hurup dabel..jd, pepandai lar korang tmbh kt mne2..

murah?eh, ada harga ke?lol~

raihana :: tuh lar pasal!tp dia ni bknnyer stok kaki bw..tuh yg xbape nk pomot sgt~

.::WaNiE::. said...

gile =.="

MATAHARI said...

muahhahahahahaha!


terbaik..
keh keh keh
kalau aku, aku kasi troll sampai ke mak bapak. keh keh keh

haLyZaQiut said...

mmg TERBAEK!!!! :D

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

KEDEKUT! xD

HEROICzero said...

dengan segera!

eiffel said...

matahari :: aku rasa cm xsampai hati pown..ala...dak skola wey~


lija :: ececee..kemain tau lija, gtalk kita..mintak link bgai!lol~

montel :: hikhik..dak skola xelok baca!lol~

heroic0 :: wah!eh, dlm tuh xde kamasutra pown!t roger2 tau lau da jumpa!lol~

Frodo Baggins said...

Sape? aku agak blur bila main sorong troley ni mak mah. kahkahkah


>>____<<


kita kisah yg baik dgn kita
sudahhhh ..... woohaaa

oranglidi said...

aku dah gugel. xjumpa.

eiffel said...

frodo :: lol~

kemain prodo!

orgldi :: kecoh r!meh aku bg last tips...pasni memg xkn tlg lagik da...

korg potong lar satu ayt demi satu ayt..pastuh gugel...kompom kuar..aku da try!

HEROICzero said...

x jumpa. dh kopi pes ayat tu. T______T

any other tips? keh3x

*curious*

six.september said...

aku dah gugel. yang naiknya belog hang. camna tuh? keh3

Mr. Swift said...

Aww comel! Eh bagilah link. Tsk tsk. ;p

ghost writer said...

ok lah..memang entry terbaik dari ko.kalau dowang baca mungkin dowang akan cakap "ele,jeles lar tuh takde orang nak romen dengan dia...".hahaha!

FUCK!kat dowang kalau aku jeles gak.

Whoopz said...

keh keh keh.. http://storyofeyza.blogspot.com/2011/03/im-happy-today-14032011.html

eiffel said...

lol~ tgk whopz da kasik bocor! lol~

HEROICzero said...

thank you whoopz!

*jangan la attack dia. biar2. baru best baca lepas2 ni kalau ade update. keh3x