3.23.2011

Dress


salam…

ei setakat nak tolong member promot-kan koleksi peribadinya yg tak terpakai…
dalam erti kata lain, beli tapi belum pernah pakai!


1.





a) Material:
- Upper ( blue polkadot ) = chiffon
- Lower - cotton
- Color : black with blue polka dots

b) Product Measurement :
- Length = 73cm
- Waist = strecthable
- Bust = 35 - 37cm

3) Price = RM36 included postage


2.











a) Material : Cotton

- have ribbon at the backside.

b) Product Measurement
- Length = 68cm
- Bust = 38cm

c) Price = RM36  include postage
* belt not included


3.











a) Material: Chiffon

b) Product Measurement

- Length = 70cm

- Bust = 29 cm (stretchable)

c) Price = RM34 include postage
* belt not included

#####

1) Payment via CIMB
12160090375524
- ATIQQAH BT KAMAR ZAHARUDDIN

2) SERIOUS BUYER ONLY.

3) Once payment has been made, please email the owner at mushigedekgedek_88@yahoo.com

- bukti pembayaran ( receipt - scan, atau ambil gambar receipt)
- nama dan alamat utk pos
- phone number

4) Once payment dah konfirm, nanti owner akan hantar mesej dkt phone number.

5) Sape beli 3 items ney, dapat free items = blue jeans belt (dalam gambar)






6) postage is thru pos laju
Enhanced by Zemanta

6 comments:

Lya Colours said...

comel. kalau aku pakai mmg x comel. huhu

haLyZaQiut said...

i nak beli org yang pakai baju tu boleh...??? :D

eiffel said...

lya :: lor..saper cakap...


lija :: kemain tau, nk beli org pulak! xDDDD

Anonymous said...

amboii kak liza, noty2 ea sampai nk beli org pulak..kih3

- ieka comey (ngueh3) -

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

aku nak beli, tgk size tak jadi le :P

ghost writer said...

kena pakai dengan legging lar jawabnyer ye dak...