3.03.2011

Selamat Tinggal Header Al-Arqam!


salam…


disebabkan header ei ada muka sendiri…ei pown dah bosan melihat muka sendiri!
bangon pagi…tengok cermin jap, nampak muka sendiri*cun jugak muka aku bangun tido*
naik kereta, tengok side mirror terpandang muka sendiri lagi…*tudung dah oke, dah*
sampai opiz, buka tweeter, fb dan blog muka sendiri lagiiii…*dah mula bosan…*
malam sebelom tido, tengok lagi muka sendiri…*kira berapa banyak hasil jerawat tumbuh hari ini pulak*


tengok, dalam sehari, berapa puluh kali nk tengok muka sendiri ni? untung muka sendiri secantik kurniaan Dia…


kalau muka cam babi, hah camne?!**mencarut ke ni?kehkehkeh
eeee hok eeee hokkkk ** ni bunyi babi ke?bukan keldai?lol~


yg sebenarnya, ei takutla…
bukan apa…ramai sangat yg setuju, kata muka ei macam al-arqam
tak ke itu menakutkan?!mana lah tahu geng-geng al-arqam terbaca dan tertengok blog camtaek ni…terus di cari ei lepas tuh bawak lari, lepas tuh jadikan ei sebagai leader geng al-arqam…pengganti abuya!abisla macam ni! 



camtaek!



kesimpulannya, adalah molek kalau ei tukarkan header yg mungkin lagi simple, kemas tanpa meletakan muka ala-ala-al-ar-qam…
kalau letak pown, kasi sorok-sorok sikit…

ye la.ye la. saya seorang yang pemalu!


okthxbye!


p/s :: idea tok header sangatlah diperlukan! T.T

19 comments:

SagaPutih said...

header skang dah cukup bergaya ape

eiffel said...

@SagaPutih :: kan?!rasa cm smart ler pulok..hikhikhik xP

btw, mekacih bg febek

LadyRye said...

dah blog nama camtaek

buleh la header gambaq taik!

camna? jangan lupa buh effect bau-bau..

mesti lawa!

Catherine- said...

hahahaa

ok~


berubah!

;p~

oranglidi said...

header? haha. ltak header aku. haha

Whoopz said...

gwa setuju ngan peng0men pertama.. Ok je header lu ni..

si para para said...

letak header karipap sedap jugak..aku suka karipap..hehe

letak header macam gitu dah comel dah tengok.. kreatif...

DuniakuAbstrak said...

takyah header, yang penting isi mantap ter camtaeek..keh3

Dark Half said...

asal tak guna header yg kat atas tu jer? kalau nak buat gak, kena mintak idea kat abang al-arqam kot..tak pun alexiaaqram..haha

eiffel said...

@LadyRye :: komen ko memg camtaek! lol~

aku syak klo buat efek bau-bauan..kompom stiap kali masok blog ni rasa cm masok jmbn, kan?

eiffel said...

@Catherine- :: xP

eiffel said...

@oranglidi :: xnk lar..nti sama..xbesh xP

eiffel said...

@si para para :: karipap>ingat ni belog men masak2 ker? lol~

hohoho...

eiffel said...

@DuniakuAbstrak :: hikhikhik...nti xde kepala susah lar org nk kenal xP

eiffel said...

@Dark Half :: oke ea header ats tuh?

xmo lar, klo jumpa geng al-arqam pown sy takot..apath lagi mtk idea dia...

apa?kat alexiaaqram?mgkin ngan alexia bole kot, ngan aqram...lg tkot xP

Lucifer said...

dah ok header kat atas tu, n iklan nuffnang tu tak nak letak kat tempat lain? ia mencacatkan sedikit.

eiffel said...

@Lucifer :: yg sbnrnyer...dah terlupa kt mne tmpt nk edit iklan tuh!lol~

nti klo nk tukar template..buangla yg itu..hikhikhik

eiffel said...

@Lucifer :: oke, dah ingt..+da buang! xD

powluck said...

salam kenal..
lwt2 la blog aku..