3.14.2011

Blog Dah Bukak!


salam~

hey korang…oke, ei dah bosan tutup blog.
eheem, eheeem….pinky + purple…nampak geli kan![baca :: girly] lol~





dan ei pown dah puas godek sana godek sini…tak tahu oke ke tak…
header + background tuh ei buat sendiri..tengok quality pown korang boleh tahu
ei tak buat pakai photoshop…dok men pakai lukis jerk!hahahahaaaa
mungkin background ni ei akan tukar lagi…hehehee
amacam?nampak camtaek, kan!lol~



owh, sebelum terlupa…ei sesajer bosan buat icon tok camtaek..tuh pown atas permintaan ramai…**ramai ker?




mungkin dorang tak tahu camtaek tuh camne,kan!
nah, ei dah lukis camtaek korang...
tapi ei ada buat dua…kesian lar, klo dia sensorang…mesti bosan!
jadi kenalah ada pasangan…
sekor mungkin camtaek, lagi sekor nak bagi nama ape ea?






chanteyq?oke ker? xD
Enhanced by Zemanta

3 comments:

ghost writer said...

yang ke dua pun bagilah nama

CAMTAEK JR II..haha.

Whoopz said...

welc0me aboard canteyq.. :)

via operamini x nampak ar backgr0und lu.. So xde la gwa rasa 'girlish' sgt.. :p

marina anakcikbob said...

pada aku, ko seorang yg suka kaler2 suram. haha..