3.25.2011

Penderma Sperm Diperlukan!


disebabkan ei bosan tahan gaban tengok korang bizy tak update blog, jadi biar ei update lagik…
hari tuh korang penah dengar tak, pasal susu ibu diperlukan?
susu tuh dorang nk buat eskem…katanya sedap -.-”

p/s :: budak bawah umur, tak yah baca ler....


tadi entah macam mana, ei ada terbaca pasal sperma dijadikan sebagai masker untuk awet muda.
tetiba ei terpikir, nanti esok-esok mesti ada orang buat satu produk menggunakan sperm, kan!
kemudian terpampanglah kat perut akhbar


Sperm Diperlukan!


…maka, berlarilah lelaki-lelaki beratur untuk menderma sperm!
mana taknyer, derma sperm lagi senang dari derma duit, kan!
ini jugak boleh mencegah aktiviti pembuangan bayi atau mungkin pembuangan sperm merata-rata...orang kata, tak elok membazir!



camtaek! -.-”

p/s :: sila jangan tanya, apa kaedah yg digunakan untuk mengeluarkan sperm tersebut!lol~

27 comments:

Frodo Baggins said...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


ok setel

eiffel said...

cepat betei abam prodo derma!lol~

marina anakcikbob said...

ko nak ke ei? aku ada kenal sorg pervert. dia mesti nak kasi.
bwahahahahahhaa..

eiffel said...

marina :: mongok betei!aku ckp bg pihak bakal pghasil produk tersebut..kira, bg idea lar..lol~

Whoopz said...

10 saat je prodo? Heheh..
Ramai betol kwn pervert dak marina tu... :p
eh, nape aku k0men mcm blog aku je ni.. Damn!

eiffel said...

whopz :: mungkin ko sbnrnya nk join p beratur menderma gk kan..tp ko malu...

oke.aku faham.lol~

diana said...

sapa yang buat 10 saat tu??
wah!!!!
sekali lagi..
WAHHHHHHH!!

Frodo Baggins said...

whoopz ~ mau coobaaaaa? di jamin ..


▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

Frodo Baggins said...

diana ~ menderma 10 saat seikhlasnya bukan sebab napsu punn wakkakakaka

eiffel said...

abish lar ko whoopz~lol~

ececeee...keikhlasan mu terjelas di situ abam prodo..lol~

LadyRye said...

susu ibu nak wat eskrem? sapakah yang super duper buleh produce susu ibu dengan banyak sekali itu? serious aku jeles!

tapi...

memang air mani boleh menegangkan kulit! serious weih..aku slalu ja buat jadi masker..masker muka dan tetets!

itulah rahsia tetek mengkal dan wajah berseri!

okbai!

eiffel said...

ladyrye :: tuh sbb dorg perlukn susu tuh.dorg sanggop beli dn dorg iklan kan..tp tuh kt luar ngra lar...g gugel.

er..ntah naper, aku rasa cm geli jer klo nk letak kt muka T.T

Whoopz said...

biar org yg nak wat masker tu je yg beratur.. Gwa stanby je.. Hahah

eiffel said...

kahkahkah..fresh punya,lagik berkhasiat!lol~

marina anakcikbob said...

pervert, eh, whoopz ko nak stenbai kasi kat sapa?
ko ingt aku beratur nak mintak sperm ko? chait!
aku nak sperm remy ishak je. eh.

HEROICzero said...

erkkk. susu ibu? ade ek buat eskrim? keh3x.


ok, simpan sperm. jangan membazir. haioppppp!

intan.maisarah said...

"p/s :: sila jangan tanya, apa kaedah yg digunakan untuk mengeluarkan sperm tersebut!lol~"

ghost writer said...

guna kaedah masturbasi dan onani...pergh!apa nikmat!

bagi sperm untuk dapat duit lagi tak membazir...berbaloi aper..huh!

gabanMorka said...

minum sperm bole buat suara sedap, betol ke?

Bijen M. said...

Benda ni dah lama.
Pasal tu lu kalau tengok cite lucah si laki yang crett kat muka pompuan, muka pompuan tu suci je.
Argh!
Ampun ya Allah.
Gua tak patut cerita ni.

MATAHARI said...

-.-"""

MATAHARI said...

aku tersedak baca komen abang bijen. -.-"

abstrakpelangi said...

Wei.. Apsal ko pandai2 post kn entri aku..? cis.. =.='

http://abstrakpelangi.blogspot.com/2011/03/balut.html

<<< entri ni kje ko kn..? sbb ko dh post aku terpakse edit.. >.<'

eiffel said...

marina :: camtaek nyer demand!lol~

heroic0 :: nk derma lettew!

intan :: oit, jgn kopi pes lar!lol~

ghost :: cam ada pengalamn jerk!Lol~

eiffel said...

gaban :: pekata, ko try lu. mne tau, sore ko g sedap dr anuar jen.lol~

bijen :: ehem.ehem.bunyi cm biasa tgk jerk!lol~

matahari :: msti lu slalu join bijen lalu mengantoikan kalian, kan!Lol~

abstrakplagi :: da setaun aku post, baru ko pasan?lol~

Bijen M. said...

Kan gua cakap, DAH LAMA.
Zaman dedulu.
Zaman tok kaduk dulu.
Zaman tengok cerita lucah pun tak stim.
Zaman tak sunat lagi.
Okbai!

eiffel said...

bijen :: tgk, lom akhir baligh lg sudah tahu tgk porn, kemain!lol~