3.19.2011

Tips Mendapatkan Teman Lelaki!


salam...

ini entry khas ei hantar kat blog sarkasis…jadi, penggunaan ganti dir juga sedikit berbeza~


perempuan nak dapat balak, senang jerk...

1. Lu orang kena ada 'nice body'. part yg terbaik bila ada benjolan terlebih! Benjolan yg dimaksudkan bukanlah sejenis penyakit atau kangker**cancer lor!...tapi lebihan lemak disekitar dada dan punggung! Lebih banyak lemak di situ, lebih ramai laki akan berebut-rebut untuk mendapatkan kalian! Serius, tak tipu! Biar muka pecah lapan sekali pown hatta kulit segelap montot kuali, namun adanya dada yg ranum, yg lain dorang tolak ke tepi!

contoh nice body  ~ 34-25-32

2. Bila tiada nice body, korang bole pegi tang rupa plak! Korang cuba tengok pelakon atau artis. Semuanya kena ada rupa sikit. Padahal bakat bukannya gah pown! Setakat berlakon cam tiang, hebat lagik gwa! **Sampai dapat award drama terbaik di sekolah!Nasib gwa bukan stok mencapap, klo tak, mahu jadi pelakon fofular ni! lol~

Nak-nak artis realiti. Memang lar dia cakap, tak cantek pown tak apa. Tapi bila dorang dah nampak ada rupa sket, bajet ala-ala komersil sket jerk, nah, dorang terus amik! Yang ada bakat tuh, semua stok jadi spare part je. Jadi kalau lu rasa lu punya rupa cam penyangak, sila lupakan untuk menghadiri uji bakat tersebut! Sebab lu kompom kena reject! Sila jangan kecik hati lalu membunuh diri, realiti memang camtaek!**gwa sedar diri, oke!lol~

Berbalik kepada tajuk asal, kepada wanita yg tak boleh hidup tanpa ber-balak-balak. Secara logiknya, bila mereka mempunya rupa yg cun sikit, sikit jer, tak payah banyak pown, sikit jer dia punya comel tuh! Kompom akan ramai peminat. Padahal dia bukan artis pown, tapi dilayan bagaikan artis! Contoh simple, korang tengok sajalah blogger xuxu tuh! Comel sikit jerk, cuba lihat folower dia berapa riban? Cuba plak tengok blog camtaek, mentang-mentang nama blog camtaek, semua pown tak sudi memandang!heh! lol~

3. Katalah, lu ni cuting macam tiang, rupa pown macam nyonya jual sayur kat pasar. Chill lar! Masih ada penyelamatnya! Nah, jalan terakhir adalah lu mesti menjadi seorang yg stylo dan fesyen yg up-to-date! Serius wey! Biar body macam plywood, rupa camtaek, tapi gaya bajet artis mesti ada, okeh! Lu lilitlah tudung hana tajima biar pun orang nampak lu ni macam pelarian afganistan! Tuh semua tak penting! Yang penting lu kena ada gaya dan berkeyakinan tinggi! Lelaki kalau nampak perempuan high-confident, terus respek wey! Biar pown lu sememangnya nyonya jual sayur!

Tapi ingat ianya haruslah bersesuaian dengan persekitaran lu!

Contoh, kalau lu dah keje, jangan nak macam-macam pakai jam power rangers yg saiznya lebih besar dari penumbuk lu orang! Sejauh lima kilometer sudah nampak nombor jam tangan lu! Lebih clear pulak tuh, berbanding badan lu yg halus! Lu ingat stylo sangat ker?

...

Setakat ni, gwa bagi tiga tips jerk dulu. Lu orang try ler dulu...biasanya memang mujarab! Serius tak tipu!

p/s :: camtaek, tak? btw, komen korang nti ari isnin baru ei publish kan...bizy!
kthxbye!

10 comments:

Whoopz said...

gwa ske nasik lemak saiz sederhana.. Yg singgit ke singgit setengah tu kire ok la.. Yg besar2 takot x abes makan plak..

Kalau keta taruk spoiler n bumper yg besar2 pun x ske gak.. Nampak over.. Gwa ske yg ngam2 je.. Kena ngan body keta.. Heheh..

Sekian k0men nasik lemak, bumper dan spoiler kegemaran gwa.. :)

marina anakcikbob said...

kahkahkah.. lepas ni ko check keyword..

whoops: tipu seh.. aritu aku kata aku ada nasik lemak rm5, ko yg gelojoh xkire tempat.. padahal nasik lemak semalam. hahaha..

diana said...

kalau besaq sangat orang lain takut lak..
kang yang lain cuci mata sama..
hahahha

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

lagi satu, kita kena sedar diri. itu penting xD





* aku punya cutting rasanya dah terlebih la. ko nak sikit lemak ni tak? taknak, cube tanya kawan2 ko yg takda lemak tu. aku boleh sedekahkan ^^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
untuk mendapatkan teman pompuan bila nak tulis ni...tak aci

LORD ZARA 札拉 said...

Nice body (sebut slang Japan)

Ha ha ha ha.

Malangnya aku tak masuk kot measurement atas tu (sambil kira2)

=.=

Takpe. takde nice body takpe. Tengok lain plak.

Damn takde!


=.=

Gua angkat kaki la.

ghost writer said...

haha...pakai tudung macam pelarian afghanistan walaupun lilit tudung macam hana tajima...

sapa hana tajima?

haLyZaQiut said...

hahhahha...mmg camtaek tol post ni...kah3...

Amni said...

hahahahaha... lol! sib bek aku dah de tunang...

Frodo Baggins said...

lilit mcm pelarian afgan? pompuan afgan ni aku rasa diorg 'seksi' woohaaa