3.31.2011

Style Hijab


salam…

sibuk betei ke-kawan ajak ei meronggeng, lepak-lepak sambil bershoppin hujung minggu ni…
bila imagine pasal shoppin, ei rasa sekarang ni ei lebih gemar berpakaian dengan lebih matang. owh, mungkin akibat di opiz terbiasa memakai baju formal.


jadi, nak pakai t-shirt pown jarang. ei bukan seorang yg gila kan fesyen, gila dengan fesyen lilit hijab dengan gaya terbaru. kemudian pakai bedak tebal 8 inch.


ei gemarkan benda yg simple dan kemas. tak perlu crowded sampai menyakitkan mata. di sebabkan ei dah lama tak melanggan majalah in-trend, cosmopolitan, utopia dan sewaktu dengannnya. jadi ei sesaja lar pergi gugel


‘Hijab Style’

Nah. keluar picca ni.





Jadah rambut son goku korang nk letak atas tudung plak ni? -.-”


camtaek, betei!

p/s :: tetiba teringat mereka-mereka yg letak riben, bunga cekak atas tudung .er~

9 comments:

Lya Colours said...

haha macam2 style tudung dorang skrg. tiba2 aku tgk ada plak tudung yg ada hiasan kat hujung tuh. hoih x reti la aku nak memakainya wehhh

Frodo Baggins said...

wow!
ehkekke jom beranalogi

ikut kondisi hijab2 skrg ni, cuba letak yang berhijab n tidak depan mata weool, mata waool fokus pada siapa antara dua tuh?

ehkekeke woohaaaa

eiffel said...

lya :: hurm, tuh lar.kekdg aku tgk, aku plak yg malu.dorg cm xde pasaan jerk!


prodo :: er....susah nyer soklan.bg lar soklan senang skit...

diana said...

akak pakai tudung biasa je..
tak de hiasan apa2..
kang maisara nak peluk la..
nak tidor atas riba la..
semua hiasan terbang..
ahahahh
lagipun muka akak dah cukup cantik..
tudung tu tak payah hiasan2 dah..
wakakakakak...

LadyRye said...

seb baik tak pakai tudung saji atas kepala...

barulah tak panas! kahkahkah! lalat pun tak hurung!

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

hahah smart tudung dia...

lavender harum wangi said...

lol~

ghost writer said...

tudung2 nih kena serah kat pompuan jer lar untuk nilai..

ramai lelaki suka free hair...ntah naper...bila sentuh pasal tudung,macam baik sangat lelaki nih.tapi awek sendiri rambut ngalahkan rambut pakai shampoo pati minyak panas...memang panas sungguh..

haLyZaQiut said...

nsb baik tudung saji x jadi trend...kih3...