8.24.2010

Fashionistar



salam…

dalam dok layan tak derk mood…

tetiba ei terbukak balek emel ni…da dekat lapan kali ei tengok pown, ei rasa nk gelak gulin-gulin…

korang usha-usha la fesyen neh yg bajet vogue…
ley wat design tok baju rayer…ngeeeee :P


sebelom tuh...mana pice yg kecik2 tuh, korang klik la ea...kasik besar skit...
senang korang membahan...eh silap...senang korang pilih tok buat baju raya... =P













































~baju sampai tumbuh cendawan~









~member ei cakap, paling tak ley blah…ada bra di atas pale laki itu…~























p/s :: Klo korang model ini, korang rela ker berfesyen sebegini???
Enhanced by Zemanta

9 comments:

Lya Colours said...

ni bg alvin dia suka la benda2 yg rare ni

maisyara Pot! Pot! said...

tau takpe. alvin, aku tau ko suke fashion style mcm ni. ngeee^^


* wei. aku suke gmbr amoi yg last skali tu. ngeee^^

Hamzah Ian said...

wow..

ain fathihah said...

pelik. haha

joegrimjow said...

sangat live ok!

Linglung said...

byk baju2 ni klau pakai time raya, konpem susah nak makan...tp kalau dpt baju2 pesen mcm ni pun gua xkan pakai punya laaa...sumpah malu!

wannurfazrini said...

kreatif yg tak berpada2 jadilah camni :D

alvin takda umah harga 8juta said...

fesyen ni elok utk baju raya parid je..sbb dia kan suka yg vogue..

Jard The Great said...

mmg takleh pakai la.. eehehhe