8.13.2010

~Suara~


kesah neh da lama berlaku…ada la kot dalam dua tiga taun yg lalu…


di satu petang, lepas ei balek dari clas…g toilet…nak mandi…time tuh abg ei ngah gigih membasoh pinggan…ketika itu, mencuci pinggan adalah tugas dia…giler bahagia wey…ei tau longgok jerk…pastuh terus past kat dia…nah…nah..dan nah


terkadang dia da nak setle basoh, ei akan cari pinggan atau cawan yg tersorok-sorok kt ruang tamu tuh, ei terus bg dia cepat-cepat*giler jaat wey*


sampai ada satu masa tuh, dia sound ei tepek jerk wey



“Hah, bagi la lagih…asal ko tak kutip skali pinggan kat umah jiran-jiran sebelah…Hah, kutip skali pinggan kat kedai makan depan simpang tuh …”peril dia sambil buat muka bengang yg tak berapa nk comel.



“Hah, yeker??? Jap, aku g amek” jawab ei sambil senyum manis kt dia.


Ala, abg ei tuh, itu pown nk marah. Ntah pape jerk…gurau-gurau pown tak bole…ngeee

###############



Okeh, sambung citer sal nak g mandi…


ei pown da masok toilet…masa kat dalam toilet tuh, tetiba ei dengar suara abg ei panggil nama ei…


“P…” panggil dia* itu nama manja ei…ngeee*


“Ape???”ei jawab ngan nada paling bosan.


“P…….” lagih panjang dia panggil.


“Aperrr???” jawab ei. Pitching suara tuh da laen sket da.


“Pppp………………..” panggilnyer seolah nk menjerit.


‘Hish, dia ne camtaek r…apa dia nak ntah’ getus aty ei.


“Ko nak apa taek??? Dari tadi sibuk panggil aku!!!Bodo betul!!!” jawab ei yg da mula ilang sabar.


“Ko asal P ???” tetiba abg ei tanya soklan bodoh plak dr luar.


“Asal???” tanya ei balek.


 ‘Hey, panaz tol aku’


“Ko lah cam bodoh, panggil aku pastu bila aku jawab, ko diam lak. Camtaek tol!!!” jawab ei yg ngah panazzz!!!


Dia diam. Tetiba kami terdengar lak suara jiran sebelah memarahi anaknya dengan menggunakan bahasa tamil.


“Masa bila pulak aku panggil ko??? Ko ni gila ker??? Orang sebelah panggil anak dia, yg ko g menyahut tuh apasal??? Ko anak dia ke???” jawab abg ei sambil gelak mengekek.



erk…!!!


ei terkejut…dengan sexplen abg ei.apsal suara dia sama??? pitching dan vocal juga sama. Apakah disebabkan ei berada di dalam toilet jd bunyi yg terhasil adalah sama???


"Dah lah anak orang india....pastuh nk memarah aku plak...hahaha", tambah dia lagi.



okeh, ei malu gila…sangat malu…lebey-lebey lagi dengar abg ei ketawa cam setan. Dahla ei marah dia plak tuh. Siap jerk mandi, ei keluar, dia still gelak lagi. Camtaek jerk!!! ei terus pukul dia.


“Ko da malu nk pukul-pukul aku plak.” kata abg ei sambil sambung gelak.



"Diam ah!!!"


10 comments:

Hibasenget said...

hahahaha....
nama india lu, puniandi kan?
hahahahahahah

leceh la guna komen nie.. serius

eiffel said...

wey senget!!!ayt lu camtaek kannn....hahaha...

seske aty jerk bg gwa nama india...huhuuuhu


tak okeh ker??? gwa da tukar..huhuhu

AiZ said...

hakhak.. p........!! hakhak





Aiz latest entry
hairy VS aiz part 1 - Dendam kesumat Mr.Hairy terhadap aiz

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

p?xde bunyi india pun

Hamzah Ian said...

haha..

alvin takda umah harga 8juta said...

aku kompius la alfi..
nama kau ngan nama anak india tu sama ka??
atau kau mmg anak india tu??


hiashh...

p for prodo

Linglung said...

glamer gila nama anak india tu..

P.Muniandy ke? heheheh

follow me on twitter : http://twitter.com/akulinglung

eiffel said...

fakhur :: ntah xbape nk clear sgt..tp dgr mcm pii gk r...tuh ter pasan...huhuuhu

alvin :: mne ade...nme mnja gwa ujung diw pii...kekdg klo org pgil dii pown dgr cm pii...huhuhu

linglung :: gwa xtau..huhuhu

jane said...

hahahahaha

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

p?xde bunyi india pun