8.11.2010

~Samat Bepose~


salam..oit korang…samat berpose…

yang sebenarnya banyak sangat ei nak story-mory ngan korang…rasa cm da lama giler jerk tak apdet blog…smalam nak apdet, tapi kat umah ei tak derk microsop word…ei tak baper suka sangat taip terus kat draft blog…yerla, nak susun atur kan font, kaler, alignmen lagih walaupown kt blog ader jerk kan…yerla, kat blog, font uh ader lima enam jenis jerk, klo kat word ade memacam… pastuh…kekadang ei rasa nak citer siket jerk, tapi tengok, bwu intro da berjela-jela panjangnyer…sangat ebat bukan…*sila jangan riak yerk eiffel…*ngeee :D


owh, story itu tidak sesuai letak kat sineh…sat g ei wat entry g satu… 


sebelom tuh nak mintak amp0n mintak map la yerk, klo ader terkasar bahse…termaki korang kan…tercar0t lelebey…terngater korang…ader gk yang buat-buat tak tau atau memenag tak tau, asal lak nk pose kena mintak map bukan grayer g…

hurm… yerla, kan ada satu hadis tuh, kiter kne bermaafan sebelom pose…yg sebenarnya tak payah tunggu hadis tuh pown, kter kne bermaafan dan bersalaman selepas kita nak berpisah contohnya cam nak balek keje ker, tak pown nak balek skola atau class…ini yang boley dikatakan ei slalu buat masa kt skola menengah, yang sebenarnya dr skola rendah agama lagih, dah terbiasa bersalaman ngan ustazah lepas abis skola… dan tak lupa gk kita kne mengampunkan orang sebelom kita masok tido…

yang sebenarnya bila kte minta maaf dan memaafan kan orang, kita dapat bersihkan aty kita…kita akan jauh dari sifat dendam, busuk aty dan sewaktu dengannye yang melibatkan perkara mazmumah…

wala wey, panjang giler ei nyer tazkiah pagi ineh…huhuhu

3 comments:

Lya Colours said...

selamat berpuasa =)

maisyara Pot! Pot! said...

selamat berpuasa ^^

eiffel said...

samat pose lya kaler ngan maisyara potpet..ngeeeee