8.06.2010

~ Sial Abis!!! ~


salam…

sekarang neh kt fb ei ngan member skola ngah kecoh…gempar dengan gambar member ei kt fb…
cam cilake jerk!!!

sungguh, ei marah+kesian…

semalam, ei tengok ada ‘siak’ tuh add ei, ei tgk muka dia cm ei kenal, member satu skola ei…
ei piker, ‘Oh, maybe dia buat akaun 2 kot’ ei pown approve. 

bila ei approve je macam biasa la, member baru, mesti la dengan sopannyer kita akan ‘say thankz’ or wat so ever kan…

ei baru buka profil dia, nak taip s0mthin’ tetiba ei nampak gambar tak senonoh…


korang bole imagine, ei kat rumah di ruang tamu, guna pc
 (kat umah ei ada 2pc dan sebelah menyebelah) lagi satu pc tuh p.cik ei guna…

pastuh kuar plak gambar pakai bra jerk…cam cilaker jerk ei rasa…
lepas beberapa ketika… adik ei komen pasal ei approve dia…

“pe hal kawan ko tuh, gambar seksi-seksi cam lonte’  ”



*lonteh = pelacur, sundal (sila rujuk kamus dewan bahasa)


damn!!!gwa pown tak tau la bhai…


member ei messege ei kt fb, bertanya kan hal yg sama….tapi ei sendiri pown tak pasti…

pagi tadi ei sesampai opiz, ei terus bukak profil si ‘siak’ itu…
memang cam cilaker giler…gambar bogel dr atas sampai bawah…

dari situ ei nampak, fb tuh baru di create, gambar tuh pown baru di upload semalam…
fren list nyer pown tak ramai…memang ini kes khianat!!!

ei tanya sendiri ngan member ei...dia cakap itu bukan dia...kesian sangat... T.T

seperkara lagi, member ei len ada tanya… “Dia pernah ilang fon atau laptop tak???”
ei jawab “Ya…beberapa bulan yg lepas.” ei tahu sebab dia pernah publish di wall fb nyer…

dan ei berasa pelik, klo pown dia jumpa fon tuh, macam mana dia tahu profil fb member ei???

mesti dia kenal kannn…tak syak lagi ini memang kes khianat…
dan mungkin fon ilang juga kes khianat!!!

member ei cakap, dia akan siasat...

DEM lu, dayang senandung!!!










korang tolong blok dia…




 p/s :: kesian sesangat ngan member ei...mesti dia malu giler...maruah dia...tanggapan family, orang lain... T.T 
Enhanced by Zemanta

6 comments:

MOFASAD said...

cis.. salah guna.. jahanam~

Frodo Baggins said...

loor, mmg celake siiot.
ada spesis cam ni jugerk?

eiffel said...

farr..red+frodo :: memang menyalah gunakan fb + cilaker !!!

alvin takda umah harga 8juta said...

dah buat report polis??
mana bole diam..maruah tu bkn sekupang dua..

eiffel said...

alvin :: gwa pown xtau dia da report ke blom..tp gwa da nasehat kan dia...

Frodo Baggins said...

loor, mmg celake siiot.
ada spesis cam ni jugerk?