1.19.2011

Bila Si Buta Bercinta…

Salam


 

minggu lalu, kat tv3 ada siarkan drama Cinta Buta…

mengisahkan seorang lelaki buta yg bercinta dengan seorang tukang masak yg gemuk…

salah satu adegan yg berlaku adalah lelaki buta tersebut ingin memegang tangan pasangannya…


 

tiba-tiba aunty ei bertanya…


 

macam mana kalau mamat tuh tersalah pegang?

tak kan awek tu nak marah?

kata buta, dia hanya boleh meraba jer lah…


 

hurm…macam mana kalau ter…raba kat tempat-tempat yg tak sepatutnya?

apa reaksi korang sebagai awek?

a. terus bagi penampar…kurang ajar punya jantan!

b. chill jer, maafkan sebab dia buta…bersangka baiklah!

c. layannn…eh?

d. berlari sambil menangis terus balek umah, bagitau mak ayah, korang kena raba ngan balak dan ajak dorang buat report polis tentang gangguan seksual…


 

p/s :: entry ini pula di publish dari Microsoft word ke blog…kalau berjaya, ei akan wat tutor**atas permintaan la… xP

16 comments:

eiffel said...

baiklah...ianya berjaya!oh yeahhhh!!!! xP

lumut said...

wow di publish dr micorosft word???hehe...nice2...

tp gune internet x?=p

kalau x gune aku nak blaja..haha

eiffel,
nak join contest tu sila lengkapkan syarat.dan penyertaan kamu akan diterima...semoga berjaya!

eiffel said...

@lumut :: haha..entahlar...aku pown xpasti..tp sblm tu kena reg kt word dlu..haish, kena godek2 lagi ni!

btw pasal contest tuh, jp g aku up entry autopublish, k...

Amni said...

dah berjaya.. sila buat tutorial.. nak publish dari hp yang ada word senang.. tak reti nak buat selama ni...

psssttt... da baca entri kat abwah.. saya pon selesa ke mana2 pakai baju kurung. oh! motiffff? =P

♫ Katerina ♫ said...

Kate ada tengok cerita tue. :)
Tapi, hmmm... jalan ceritanya biasa2 sahaja tapi still fun. :)

Buat tutorial pliiissss.... hihihi

eiffel said...

@Amni:: hohoho...akn berusaha!huhhuhu

eiffel said...

@♫ Katerina ♫ :: yup, jln citer yg biasa dn sengal jek!

tutor?jap ea...

marina anakcikbob said...

hahahaha...
xcakap...
guna window live writer la..

eiffel said...

@marina anakcikbob :: hah?window live writer plak?aku xtau lar yg tuh!

ko memang kan...tau jerk macam2!
yg tuh cmne plak?

eiffel said...

@marina anakcikbob :: lar...ko nk ckp, nama tuh sbnrnya window live writer ker?

hohoho, ntah lar. aku taip bnda ni kt word..xtau plak ada nama len..huhuhu...

*maseh perlu bajar T.T

elmoluya said...

kalau dari notepad? lalalala

platipus said...

sapa suro pegang2
haram tau
buta tak buta tetap tak boleh

keh3

eiffel said...

@elmoluya :: notepad mgkin xcukup urban...jadi...er...

eiffel said...

@platipus :: byahahahahahaaa!!!ko sorg jerk yg cuba jwb soklan ni..tapi...tiada dlm senarai xDDD

marina anakcikbob said...

xla..maksud aku..
ko xkata ko nak buat offline dulu/else..

wlw boleh tulis bile offline.save..bila online uplod..

eiffel said...

marina :: lar..camtuh sama gak cm word..rasanya la