1.18.2011

Bukan Niatku Mencurangimu...


salam…



berita gempar!*gempar lah sangat! -.-”
seawal 8.00 pagi tadi, gmail langsung tidak boleh di loading…
bila gmail sudah tak boleh bukak, maka draft.blogspot.com juga secara automatiknya juga tidak boleh dibuka.


ianya bukan sahaja terjadi pada ei, malah terjadi kepada rakan sepejabat…
hal ini menyebabkan kami syak ianya telah diblock oleh pihak atasan.

pada beberapa hari yg lalu, lija dan beberapa kawan sepejabat ada jugak complaint bahwa gmail tidak boleh dibuka.


haish…dan akibat kejadian tersebut…ei yg sedikit gila telah membuat akaun baru…
wah-wah…pakai wordpress plak sekarang…*kini right klik telah di aktifkan*

tapi kalau ianya kena block jugak,

haish, nampak nyer membebel sensorang dalam email kosong yg dijadikan draft sajalah…
berharap ianya takkan berlaku…


p/s :: gmail baru bole dibukak pada 12.30tgh tadi…dan ei sendiri pown tak tahu, sama ada akan terus di sini atau di sana

p/s :: tajuk sedikit camtaek kerana mencurangi blogspot


5 comments:

marina anakcikbob said...

xpasti la nak membaca ke tidak kat sana.. bwahahaha..

kenapa aku pilih blogspot?
sebab dari sistem keselamatannya yang selalu d hapdet.. kalo ko search kat google wordpress vs blogspot. jawapannya blogspot.

kalo gmail kena blok, ko leh hapdet guna emel.xkesah la emel yahoo ke apa ke.. just setting je kat blogger setting..

eiffel said...

@marina anakcikbob :; lor, yeke...wah, banyak nyer yg ko tahu pasal blog...

wey, camne nk buat ea?update dr emel ke blog?

marina anakcikbob said...

jap aku belajar semula..
bwhahaha..

CahayaCintaIlahi said...

wah beshnyeee tanx fOr sharing ekh ;)

eiffel said...

@CahayaCintaIlahi :: haih?salah komen box entry ker?