1.26.2011

Menjaja dan Dijaja


salam…

 
hey korang…*lantak korang lar nk cakap lucah ke hapa…benda betul kot…

 
masa ei belajar dulu, member-member selalu mengintai asset yg dimiliki oleh kaum perempuan…
tak kira mereka tuh lelaki atau perempuan!

ini bermakna perempuan juga memandang dada perempuan lain!*teknik membandingkan grade*
kalau lelaki memandang, memang tak dapat nak cakap apalah…klo kita cakap
dasar lelaki miang pown tak guna jugak…sebab dah lumrah lelaki…
suka tengok perempuan, nak-nak kalau ada yg menonjol!
dan ada gak yg akan jawab

 
"Dah kata lelaki sejati, mesti lar tengok perempuan, takkan nak tengok laki plak?"

 
haih, betul jugak, kan?
len lar klo mereka tuh gay. eh?
tapi yg ei pelik…selain dada, ada gak yg suka pandang montot!
siyesly, time tuh ei dah rasa pelik…
'Tempat kuar taik pown korang suka usha!!' -.-"

 

 
semalam ketika on the way balek opiz
tetiba ada motor super bike potong ei…lantaklah kan…
tapi yg ei terkejut, pemboncengnya perempuan…
seperti yg kita maklum, untuk menjadi pembonceng motor super bike ni
korang kena duduk menonggeng barulah ianya stable
korang boleh imagine perempuan dok menonggeng?
dan berseluar jarang berkaler itam
kenapa ei cakap jarang?
sebab nampak panties dia kaler PINK PEKAT!
yup, SANGAT PEKAT! -.-"
tapi ei lupa, dia pakai tudung kaler apa…

 
moralnya :: ? jangan naik super bike?
seluar tebal?panties kaler lain?

 

 
lelaki ni, kalau pandang, bukan hanya pandangan biasa…
tapi pandangan mereka tembus ke dalam urat benang meneka ukur lilit dan sebagainya*ada lelaki yg tak setuju?*

kalau tak suka dijadikan bahan ejekan atau simbol porno
tak perlu nak buat aksi-aksi yg membuatkan mereka teruja…


 
kadang-kadang barang terjatuh, dan kita cuba tunduk mengambilnya
pada ketika itu, posisi badan kita betul-betul 90 darjah!
nah, santapan mata untuk lelaki pown terjamu…

 
p/s :: bukan susah pown klo nak turunkan badan sedikit, nak-nak klo badan kecik…

 
pesanan penaja bukan penjaja :: tak suka dijaja jangan menjaja

 

8 comments:

Whoopz said...

bleh pandang2... jgn pegang2... :)









Gwa bersetuju sgt ngan pandangan penulis blog ni.. U rawks!

eiffel said...

@Whoopz :: penulis itu saya!*wink-wink!**sengal!byahahahaaaa

rawks!

Sophie Al-yahya said...

seriously betul.huhu

Lya Colours said...

ei, ko bawak je lastik. lain kali kalau nampak minah naik superbike, tonggeng nampak spentot tapi kepala tutup litup, ko lastik je montot dia

Catherine- said...

ya la ho~

mata lelaki x reti nak tipu!
eh..mulut byk tipu oOoo..

pompuan ni terlalu indah bentuknya d mata lelaki!

ciss...

kita pompuan?

ok..pakailah apa pun..
buat la aksi apapun..
yang sopan, x sopan..

tetap jadi bahan!

ehe...i pun menyampah tgk~

eiffel said...

@Sophie Al-yahya :: tang mana yg betul?

eiffel said...

@Lya Colours :: hahahaaa..tak dan larh klo nk melastik montot...byahahahaaa

eiffel said...

@Catherine- :: byahahaaa..klo kita suka membahan, bermakna kita harus sedia utk dibahan xP