1.19.2011

Siapakah Blogger Yg Terhebat Itu?


salam…

 
hey korang…sorry, update kali ketiga untuk hari ni…jadi ianya terpaksa di autopublish-kan…
ei juz nak bagitau, ei ada join contest dari cik lumut…contest simple sangat…




korang boleh usha kat sana…ikut rezeki, kalau ada, boleh lar dapat t-shirt dari New Zealand!

 

 
kepada cik lumut…

kalau sy nak demand sikit boleh?**wah, macam boleh agak diri boleh menang jer!
padahal jawapan entah pape!!!

tak ada…kalau nk buat review tu, review skali dengan header isi dan semuanya, ya!
nanti buat review sejujur dan setelus nyer ye…

bukan apa, mungkin masing-masing boleh perbaiki mana yg kurang…
oke, tuh jerk nak cakap!

samat berjaya pada semua, dan moga tiada pilihan bulu atau harap ianya tiada kena-mengena dengan siapa paling comel!

6 comments:

maCy said...

macy akn cuba dptkn tshirt secara pcuma. kate junior skolah. keh2

Whoopz said...

Gwa kalau bab2 c0ntest ni mesti fail.. X penahnya nak menang..

Gud luck weh.. Harap2 lu menang!

eiffel said...

@maCy:: macy gedik xP

eiffel said...

@Whoopz :: hahahaa, harap2 jerk wey!

Catherine- said...

ya la ho~ guwe pun ngak pernah menang. gud luck to u~!

aNnie said...

congratz yew..awak menang contest tuh..:)