1.25.2011

Pesen Rambut dan Kebimbangan


salam…

disebabkan ei sedang giler melayan drama korea…
ei telah mendapati trend hero-hero korea telah mengikuti fesyen rambut ala-ala justin bibir!
*macam mana eja? bibie ea?sudah lupa plak!byahahahaahahaaa



 Kwon Sang Woo dalam Big Thing





hyun bin dalam Secret Garden 




Song Seung Hun dalam drama My Princess




My Princess*sedang gitayangkan di korea


sumpah wey!korang bole usha citer yg tengah ditayangkan kt korea sekarang ni…
semua stok buat rambut helmet ni…jadah apa ntah!
jijik tahu!

elok-elok muka kachak jadi camtaek plak! -.-”
ni smua si bibir tuh lar!huh!







owh lagi satu…ei sebenanya tak sangka pelakon sebagai President dalam citer Big Thing/ Dae Mul tuh Go Hyeon Jeong (Ko Hyun Jung) dah berusia 40tahun?
dan berat dia hanya 50kg!
hah???? giler ker wey?
tinggi 173cm pastuh berat 50kg?


ei plak… tinggi 160cm dan berat 47.4kg*sehingga malam tadi.
dan sekarang ni ei tak tahu…nak gembira ke nak susah aty?

gembira sebab dapat naikkan berat badan…
susah aty sebab umur baru 22tahun sudah 47kg, bayangkan klo ei sudah berusia 40tahun plak…
agak-agak berapa plak berat ei? -.-"

p/s :: tuh belom klo dah kawen ada anak bla...bla...blaaa...

5 comments:

marina anakcikbob said...

xla..mmg fesen korea dari dulu banyak camtu..

rain dulu2 sebelum wat rambut pacak pon wat camtu jugak cuma rambut die pendek sikit..

eiffel said...

@marina anakcikbob :: owh, ini bermakna jd tiru korean style lar? xP

eiffel said...

@marina anakcikbob :: *justin bibir

Whoopz said...

Rambot gwa xde pesen.. Skinhead 4 life! Lu umur 40 berat lu gwa syak dlm 80 kg.. Heheh..

Dearie Pearls said...

suka layan citer2 korea.
encem jek jejaka dier.

hehe..
justin bieber?

style rambut jadik ikutan.
ok ar tue...