1.19.2011

Dari Email ke Blog

salam…



ini adalah entry percubaan hasil dari godek-godek dan tutor dari marina

entry ni di publish dari email ke blog!nak tahu kaedahnya? bole jenguk kat go-blog

ucapan beribu trimas kepada ms marina yg rajin layan ei tentang tutor blog ni…



arigato ghozaimas!


6 comments:

Lya Colours said...

ko ni rajin la buat tutor ni. aku ni dah la pemalas. 1 je tutor ko aku penah buat. yg auto publish tuh. kihkihkih

eiffel said...

@Lya Colours :: lor, tutor tuh bukan aku yg buat. marina yg buat..aku folo jer...kekdg godek2 ni best gak xP

Encik Tikus said...

pehh go-blog.. sedap gila nameee

eiffel said...

@Encik Tikus :: ye..sgt sedap pabila lapa...grrr

DuniakuAbstrak said...

bagus2 back up pLan nih kaLau tak bleh masuk blogger..hehe

p/s masa kau suruh aku tuka pop up comment tu aku nak buat tapi tangguh duLu last-last terLupa..haha

marina anakcikbob said...

ahaks.. berjaya suda..